Τρίτη, Ιουνίου 2

Αγαπητή Αδαμαντία,Είμεθα σε μία ιδιότυπη δικτατορία όπου τα πάντα ελέγχονται.

Το χρήμα του Ελληνικού Λαού δίδεται για να εξαγοράζει, επηρεάζει  συνειδήσεις  και να κλείνει στόματα.
Τα ΜΜΕ αναδείχθηκαν το ισχυρότερο εργαλείο επηρεασμού της κοινής γνώμης, γεγονός που επιβεβαιώθηκε περίτρανα με το θέμα COVid 19 όπου επτά δις, ολόκληρος δηλαδή η ανθρωπότης, χόρευαν επί δύο και πλέον μήνες στους ρυθμούς που μας επέβαλε μέσω των ΜΜΕ η Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝWO).


Επειδή όλοι μας έχουμε περάσει από την προσπάθεια της συνένωσης κομμάτων, γνωρίζεις πολύ καλά τους παράγοντες που δρουν αρνητικά σε αυτή την προσπάθεια.

Ιδιοτέλεια, Δούρειοι ίπποι, έλλειψη χρημάτων, εξαγορά υποψηφίων, κακή συμπεριφορά ή επίδειξη γνώσεων που κατέστρεφαν ή διέκοπταν σπουδαίες συζητήσεις κλπ.

Αυτό που χρειάζεται, κατά τη γνώμη μου, πρώτα από όλα, είναι η κατάστρωση ενός στρατηγικού σχεδίου.

Ο εχθρός της Ελλάδος είναι μέσα στη Βουλή. Τα δήθεν Πατριωτικά κόμματα που βρέθηκαν μέσα στη Βουλή τα περασμένα χρόνια ήταν imitation, προβληματικά, με κύρια αποστολή να εμποδίσουν την ανάπτυξη του καθαρά πατριωτικού χώρου.

Ήσαν κόμματα ειδικού σκοπού και δεκανίκια των νεοταξικών κομμάτων της Βουλής.

Όλοι σχεδόν ασχολούμεθα ή αναπαράγουμε τα ίδια θέματα, αλλά ως αληθινή δύναμη δεν καθίσαμε ποτέ κάποιον στο σκαμνί.

Δρούμε μεμονωμένα γεγονός που δεν μπορεί να ταρακουνήσει το σύστημα.

Αμφιβάλλω αν ο Πατριωτικός χώρος γνωρίζει τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης και την διαμάχη που υφίσταται μεταξύ αυτής και του Προέδρου των ΗΠΑ (και όχι μόνο).

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή ατομικές μηνύσεις που μπορούν να γίνουν συλλογικές. Υπάρχουν πολλοί και καλοί που λένε ελάτε μαζί μας.

Εάν καταγράψουμε και συμφωνήσουμε στα παρακάτω νομίζω ότι αυτή τη φορά θα μπορέσουμε να πάρουμε την Πόλη.

Καταγράφοντας σε ενότητες όπως πράττουν πολλά ιστολόγια όλα τα θέματα και συγκροτώντας επιτροπές για την παρακολούθηση όλων των θεμάτων με έμφαση στα σπουδαία και στα επείγοντα, επιτυγχάνουμε πληρέστερη γνώση των θεμάτων και ώσμωση μεταξύ των ομάδων.

Η συνεργασία και οι κοινοί αγώνες μεταξύ των ομάδων, κομμάτων συντελούν στη διεύρυνση και συσπείρωση του Πατριωτικού χώρου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθούν τα κόμματα, Δύνανται να παραμένουν ως κόμματα αλλά θα πρέπει στο πίσω μέρος του μυαλού τους να θυμούνται ότι πρέπει κάποτε, το συντομότερο δυνατό, να κινηθούμε σαν κοινωνία, όπου η εξαγορά ατόμων από τον μεγάλο αδελφό θα είναι δύσκολη, λόγω ποιότητος των χαρακτήρων και των ασφαλιστικών δικλείδων που θα προβλεφθούν πχ. της κληρώσεως.

Μία Ασπίδα Εθνικής Σωτηρίας που διαθέτει τα κατάλληλα πατριωτικά στελέχη, τα οποία εκ των πραγμάτων θα διακρίνονται από εμπειρία, φιλοπατρία, σύνεση και έχοντα ως μόνη φιλοδοξία τη σωτηρία της Πατρίδος, είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσουν τον Πατριωτικό χώρο, και θα τύχουν μεγαλύτερης αποδοχής από τις παγκόσμιες Ελληνικές κοινότητες των απανταχού Ελλήνων, ελκύοντας παράλληλα μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος στη στήριξη των Εθνικών μας θεμάτων. Μέσα σε ένα κόμμα υποβόσκει η φιλοδοξία, ο ανταγωνισμός, η μη διάχυση της πληροφορίας σε αντίθεση με μία δεξαμενή σκέψεων, απαντήσεων και κοινών δράσεων όπου όλα είναι ανοιχτά στους μετέχοντες.

Η Ασπίδα είναι μία μεγάλη δεξαμενή επεξεργασμένων πληροφοριών, από την οποία ο καθένας αντλεί γνώση και δύναμη για δράση. Το σημαντικότερο είναι ότι οι λύσεις είναι πιο εύκολες και οι δράσεις υλοποιούνται ταχύτερα και είναι ισχυρότερες.



Θα πρέπει να:

·       αποκρυπτογραφήσουμε τα κόμματα για να τα αποδομήσουμε.

·       γνωρίζουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

·       Θα πρέπει να αποκαλύψουμε τους Δούρειους Ίππους

·       Διευρύνουμε τον κύκλο των φίλων μας

·       Αποκτήσουμε παγκοσμίως αναγνωσιμότητα

·       Συνδεθούμε με όλα τα πατριωτικά blogs

·       Χρησιμοποιήσουμε επιτυχημένα άρθρα, βιβλία, βίντεο εμπλέκοντας έμμεσα πλην σαφώς όλους αυτούς που τα συνέταξαν

Αν δοθεί προσοχή στο διαδικαστικό μέρος των συνελεύσεων ώστε να υπάρχει τάξη, αποφυγή αντεγκλήσεων, τήρηση χρόνου ομιλίας, ορισμός εκ περιτροπής των συντονιστών όσων επιθυμούν, μαγνητοφώνηση των συζητήσεων για την διευκόλυνση της καταγραφής των πρακτικών κλπ. θα έχουμε μία καλή αρχή και πολύ γρήγορα θα έχουμε μια αποτελεσματική Γραμματεία



Είναι λοιπόν απαραίτητο εφόσον πρόκειται να κινηθούμε συλλογικά να αναπτύξουμε:

·       Μία επιτροπή συντονισμού που θα απαρτίζεται από εκπροσώπους κομμάτων, κινήσεων κλπ

·       Ένα σχέδιο αρχών και θέσεων

·       Ένα τμήμα Ψυχολογικών επιχειρήσεων (ΨΕΠ) με το οποίο θα αντιμετωπίζουμε κάθε μορφής ψυχολογική επίθεση, ενώ παράλληλα θα επεξεργαζόμαστε τις εισερχόμενες πληροφορίες

·       Ένα νομικό τμήμα που θα αποφαίνεται για την νομιμότητα ή παραβατικότητα των διαφόρων ενεργειών

·       Μία ισχυρά Γραμματεία

·       Ένα τμήμα οργάνωσης διαλέξεων, ενημερώσεων κλπ

·       Ένα ταμία

Και λοιπά πολλά, αλλά το σπουδαιότερο είναι ο καταρτισμός του σχεδίου δράσεως όπου οι συλλογικές μας ενέργειες θα αποδομήσουν το σάπιο καθεστώς και ενδεχομένως να βρεθούμε προ αντισυνταγματικών ενεργειών που ακυρώνουν τα μνημόνια και όχι μόνο.

Η ΕΕ κατηγορείται για την υλοποίηση του σχεδίου Καλλέργη, την διασπάθιση του Ευρωπαϊκού χρήματος, τη ανοχή που δείχνει υπέρ της Τουρκίας σε βάρος δύο μελών της ΕΕ, στην αποδοχή της δήθεν κλιματικής αλλαγής, για την πτώχευση της Ελλάδος κλπ

Δεκάδες δράσεις για πολλά και σπουδαία θέματα όπως πχ κατά της  προσπάθειας διάλυσης της Εθνικής οικονομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, για την επαναφορά της παραχωρηθείσης Δημόσιας περιουσίας, για την μη εισέτι ανακήρυξη της ΑΟΖ, τα κόκκινα δάνεια, για την τιμωρία των υπευθύνων της συμφωνίας των Πρεσπών, για την απομάκρυνση των ΜΚΟ στη Λαθρομετανάστευση, για την ακύρωση της λαθρομετανάστευσης, για το προδοτικό ΕΛΙΑΜΕΠ, για  το έγκλημα στη Κύπρο, για την αποχώρηση της Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας, για την ενέργεια μηνύσεων για την κακή ως αθλία παραπληροφόρηση του Λαού, για τη μη ανακήρυξη Παλλαϊκής Άμυνας κλπ

Συνημμένα επισυνάπτω ενδεικτική κατάσταση θεμάτων της ΑΣΠΙΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ (ΑΕΣ), η οποία όταν ολοκληρωθεί και συμπληρωθεί από όλους, τότε θα κωδικοποιηθεί, ώστε τα θέματα να ανευρίσκονται εύκολα και θα συνοδεύονται από τις επίσημες απαντήσεις της ΑΕΣ, οι οποίες θα εγκρίνονται από όλες τις ομάδες, κόμματα.

Επισυνάπτω επίσης για υποβοήθηση και μόνο, τις Καταστατικές Αρχές της Πατριωτικής Ένωσης.


Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής
 ksipnistere.com