Δευτέρα, Ιουνίου 29

Έχει "ανοίξει" ο κόσμος και έχει γίνει μια γειτονιά.

Όποιος λαός και να ξεσηκωθεί, έχει στο πλευρό του τους "καλύτερους" του Πλανήτη.
Η Αμερική δεν μπορεί να τους προστατεύσει.
Έχει "ανοίξει" ο κόσμος και έχει γίνει μια γειτονιά.
Τώρα η Νέα Τάξη πληρώνει τα δικά της σφάλματα.
Όπως την πτώση της Σοβιετικής αυτοκρατορίας την επίσπευσε το ραδιόφωνο και τα "ζωντανά" της μάθαιναν από αυτό τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο, έτσι την πληρώνει και η αμερικανική αυτοκρατορία κ με το ιντερνέτ. Τα "ζωντανά" επικοινωνούν μεταξύ τους. Ανταλλάσσουν γνώσεις, διαμορφώνουν στρατηγικές και συντονίζουν δράσεις. Παντού το σύστημα θα έχει απέναντί του τούς καλύτερους, γιατί πλέον οι καλύτεροι δεν περιορίζονται από σύνορα και στρατιωτικά φυλάκια.

Γνώση διατίθεται στο δίκτυο για όλων των ειδών τα προβλήματα. Όταν λοιπόν μια θεόφτωχη χώρα —όπως η Τυνησία— ή μια αυστηρά αστυνομευμένη χώρα —όπως η Αίγυπτος— μπορεί και "επικοινωνεί" μέσω ίντερνετ, είναι θέμα χρόνου η πτώση του συστήματος.
Αν κάποτε έπρεπε να πάει κρυφά —και με ρίσκο τη ζωή του— στη Μόσχα ο Λένιν, για να οργανώσει την "επανάσταση" των , σήμερα δεν χρειάζεται να μετακινηθεί καν ένας όμοιός του. Το κάνει πολύ εύκολα με ένα μέιλ …χωρίς καθόλου ρίσκο και χωρίς κίνδυνο. Απλά πράγματα.
Αυτοί, οι οποίοι ξεσηκώνονται στην Αίγυπτο, μπορούν ν' ακολουθούν τη "στρατηγική" ενός έξυπνου Γάλλου, να διαπραγματεύονται με την ευστροφία ενός Ρώσου και ν' αγωνίζονται με τακτικές ενός δαιμόνιου Ισπανού. Δεν έχει σύνορα το ίντερνετ.
http://www.gazzetta.gr/plus/article/957761/poioys-antipathoyn-oi-ellines-megali- ereyna-pics?page=4
Αντιπαθεστεροι όλων
Δανείζονται οι πάντες από τους πάντες και όπου κι αν "χτυπήσει" το σύστημα, θα έχει μεγάλη ζημιά, γιατί θα έχει απέναντι του τούς καλύτερους.
Το σύστημα έχει βρει τον μπελά του, γιατί έχει εξασφαλίσει συνθήκες Virtual κινδύνου για όλους τους εχθρούς του. Οι πιο ισχυροί και άρα οι πιο επικίνδυνοι εχθροί του βρίσκονται εκτός της δικαιοδοσίας του. Βρίσκονται σε άλλο κράτος. Κάθονται σε ένα γραφείο. Ούτε καν στον δρόμο δεν είναι. Ήσυχοι και Γιατί ισχύει αυτό, το οποίο είπαμε στην αρχή του κειμένου. Γιατί οι λαοί πλέον επικοινωνούν και εξεγείρονται γρήγορα, άσχετα αν οι αφορμές δεν είναι πάντα ίδιες.

Η Αμερική δεν μπορεί να τους προστατεύσει.
Έχει "ανοίξει" ο κόσμος και έχει γίνει μια γειτονιά.
Τώρα η Νέα Τάξη πληρώνει τα δικά της σφάλματα. Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο. Δεν αρκεί να του δώσεις λίγο ψωμί παραπάνω, για να ησυχάσει. Η έλλειψη ψωμιού μπορεί να τον κάνει ανήσυχο, αλλά η παροχή του δεν αρκεί. Η έλλειψη μπορεί να γίνει η "σπίθα", αλλά η "φωτιά" είναι για το σύνολο των προβλημάτων που τον απασχολούν. Αυτός είναι ο λόγος, που καταρρέουν τα καθεστώτα το ένα μετά το άλλο. Ξεκινάνε την εξέγερση οι πεινασμένοι και σύντομα τούς ακολουθούν και οι χορτάτοι.
Γιατί; http://www.gazzetta.gr/plus/article/957761/poioys-antipathoyn-oi-ellines-megali- ereyna-pics?page=4
Αντιπαθεστεροι όλων
Δανείζονται οι πάντες από τους πάντες και όπου κι αν "χτυπήσει" το σύστημα, θα έχει μεγάλη ζημιά, γιατί θα έχει απέναντι του τούς καλύτερους.
Το σύστημα έχει βρει τον μπελά του, γιατί έχει εξασφαλίσει συνθήκες Virtual κινδύνου για όλους τους εχθρούς του. Οι πιο ισχυροί και άρα οι πιο επικίνδυνοι εχθροί του βρίσκονται εκτός της δικαιοδοσίας του. Βρίσκονται σε άλλο κράτος. Κάθονται σε ένα γραφείο. Ούτε καν στον δρόμο δεν είναι. Ήσυχοι και θανατηφόροι επεμβαίνουν στις εξελίξεις με τα πληκτρολόγιά τους. Αυτό αλλάζει άρδην τα δεδομένα στις κοινωνικές επαναστάσεις και εξεγέρσεις. Δεν έχουν ανάγκη οι εξεγερμένοι λαοί να πέσουν σε καλές "γενιές" πολιτών.
Όποιος λαός και να ξεσηκωθεί, έχει στο πλευρό του τους "καλύτερους" του Πλανήτη.
Όποιος πεινασμένος ξεσηκωθεί, θα βρει κάποιον χορτάτο να του συμπαρασταθεί, γιατί η ζωή έχει γίνει για όλους αφόρητη. Όποιος αγράμματος και να ξεσηκωθεί, θα βρει κάποιον μορφωμένο να του πει τι τον συμφέρει να κάνει.
Όλοι οι εξεγερμένοι γι' αυτούς τους λόγους έχουν στο πλευρό τους τούς καλύτερους. Καλύτεροι, όμως, σ' αυτήν την περίπτωση σημαίνει άτομα με την καλύτερη γνώση. Καλύτερη γνώση στην ιστορία της ανθρωπότητας από την ελληνική δεν υπάρχει. Ιδανικότερη γνώση, για να νικηθεί μια εβραϊκή γνώση, δεν υπάρχει άλλη εκτός από την ελληνική.
Είναι θέμα χρόνου η καταστροφή της αποτυχημένης και θλιβερής PAX.. να οδηγήσει εκεί όπου δεν θέλουν οι τρισαθλιοι "αθιγγανοι …Να τους οδηγήσει στους ήδη προαιώνιους εχθρούς τους, Όλη την υφήλιο δηλαδή..
Και ξανά μέσα στον ανύπαρκτο βουρκο τους Σ' αυτούς που φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι … και μας προσκυνουν και δεν είναι Έλληνες (το άκρως αωτον της βλακεια!)
Έκαναν λάθος οι"βρομα τα αρρωστιαρικα της σiχασιας με έθιμο τους μοναδικό το προσκυνηταρι και την ευτελια/ζητιανια στον Έλληνα αφέντη τους, όταν νομίζουν πως απλά υμνουν τους Έλληνες και τον πολιτισμό τους με απλωμενα τα ποδαρια και τους κάνουν αέρα τα @@... εκαναν λάθος όταν άνοιγαν τις "πόρτες".
Είναι θέμα χρόνου πλέον η αλλαγή . [#aPOVLita https://www.zougla.gr/blog/article/1324620 lol.]!!
Είναι θέμα χρόνου να μείνουν όλες οι "πόρτες" του συστήματος ανοικτές. Γιατί ισχύει αυτό, το οποίο είπαμε στην αρχή του κειμένου. Γιατί οι λαοί πλέον επικοινωνούν και εξεγείρονται γρήγορα, άσχετα αν οι αφορμές δεν είναι πάντα ίδιες.

 zougla.gr/blog/