ΑρχικήCelebrities Throwback σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις της Έλλης Στάη

Πρόκειται για την ολόσωμη κεντητή φόρμα σε μπλε χρώμα, από τον Έλληνα σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο.Ήταν 16 Ιουνίου του 2018 όταν η Έλλη Στάη καμάρωσε τον μοναχογιό της Μάρκο Κατσίμη να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Φαίη Κουτζούκου. Αυτό που σχολιάστηκε όσο τίποτα ήταν η εμφάνιση της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας. Επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη κεντητή φόρμα σε μπλε χρώμα, από τον Έλληνα σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο την οποία συνδύασε με
με λευκές peep toe γόβες, μπλε κροκό τσάντα Dior και ασορτί εσάρπα. Κάποιοι εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως δεν άρμοζε η συγκεκριμένη εμφάνιση στο στυλ της. Η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους έκριναν τη στιλιστική της επιλογή χωρίς να έχει στερηθεί ούτε στιγμή τη χαρά της στιγμή του γάμου του γιου της.
Πλέον, είναι μια ευτυχισμένη γιαγιά αφού ο Μάρκος Κατσίμης και η σύζυγός του απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ο μικρός Δημήτρης ήρθε στον κόσμο στις 18 Ιανουαρίου 2020.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρόσφατα το ζευγάρι σε μία από τις βόλτες τους με το μωρό.marieclaire.gr/