Παρασκευή, Ιουλίου 17

Πόπη Ζώη : Ελληνισμός – Μητσοτάκης 2 + 1 Δώρο

Κ Πρωθυπουργέ μέσα σε έναν χρόνο έκανες δύο ( 2 ) δώρα στον Ελληνισμό και ετοιμάζεσαι για ακόμη ένα ( 1 ) τελειωτικό.
1. Λαθρομεταναστευτικό . Άλλα μας έλεγες προεκλογικά , άλλα έκανες άμεσα μετά την εκλογή σου , πήρες μέτρα για τα οποία τα εξόρκιζες με την Προηγούμενη Κυβέρνηση και τελευταία έχεις απαγορεύσει κάθε συζήτηση σε κάθε μέσον σε ότι αφορά την διακίνηση – την εξέλιξη και τέλος πάντων κάθε είδηση που αφορά τους λαθρομετανάστες ( Πρόσφυγες ) η καινούργια ονομασία με την βοήθεια των Μ.Μ.Ε , των περιφερειαρχών , των Δημάρχων .

2.Σκοπιανό . Άλλα έλεγες προεκλογικά , δημιουργήσες συλλαλητήρια , φιέστες , προπηλακισμούς βουλευτών , ψεύτικες προσδοκίες με τους ένθερμους μακεδονομάχους , και μετά την εκλογή ξέχασες τους Μακεδονομάχους , ξέχασες τα συλλαλητήρια , τις φιέστες και κάνεις ακριβώς τα αντίθετα . Μάλιστα δε βγήκαν και οι λαγοί και τι είπαν ” Ήταν προαποφασισμένο από παλαιά η υπάρχει ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό αλλά δεν υπήρχε λύση γιατί άλλα λέγαμε εντός της χώρας και άλλα στο Εξωτερικό )
3. Τώρα με τις κατάλληλες ενέργειες , με τους λαγούς , με τους εθνικούς συμβούλους ετοιμάζεις το τρίτο και μεγαλύτερο δώρο στον Ελληνισμό , και ποιό είναι αυτό .” Το μοίρασμα του Αιγαίου , την συνεκμετάλλευση , και την παραχώρηση Εθνικού Εδάφους στην Τουρκία ” . και να πως εξελίσσεται αυτό το σχέδιο.
α. Κατάργηση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος με την Κύπρο.
β. Την μη επέκταση των 6 Μιλίων στα 12
γ. Την μη ανακήρυξη Α.Ο.Ζ με την Κύπρο που δεν υπάρχει πρόβλημα.
δ. Τις προς – πίσω ενέργειες με το θέμα της Λιβύης.
ε. Την εναποθέτηση των ενεργειών έναντι της Τουρκίας στην Ε.Ε και γενικώς στην Δύση ενώ γνωρίζεις ότι κανένας ” Απολύτως Κανένας ” δεν πρόκειται να μας βοηθήσει.
στ. Έγινε Τζαμί η Αγία Σοφία και βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν γίνεται καμία σοβαρή ενέργεια αλλά πάλι μέσω της Ε.Ε περιμένουμε να μας λύσει το πρόβλημα και γενικώς η Δύση , και το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να γίνει .
ζ. Έχεις δε βάλει και την Γερμανία στο κόλπο να πιέσει την Αξιωματική Αντιπολίτευση προκειμένου να δεχθεί τις απόψεις σου , και αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων, και όχι μόνον αλλά βγήκε και η Κυρία Μπακογιάννη και τι είπε ” Η αντιπολύτευση δέχεται τις απόψεις της Κυβέρνησης γι’ αυτό δεν χρειάζεται συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών ” ενώ από τις Δηλώσεις των ΣΥΡΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ ο λαός καταλαβαίνει ότι υπάρχει διάσταση απόψεων.
Δεν είναι δε τυχαίο το πότε έκανε τζαμί την Αγία Σοφία επί Κυβερνήσεως Μητσοτάκη , ενώ το 2017 που είχε έρθει στην Ελλάδα οι δηλώσεις του τότε Πρωθυπουργού ήταν αποστομωτικές και δεν επέτρεπαν καμία αμφισβήτηση από τον Ερντογάν.Βέβαια υπάρχουν ευθύνες για αυτό το θέμα και στο Πατριαρχείο διότι γνώριζε τις αποφάσεις του Ερντογάν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που αφορά την Εκκλησία δυστυχώς για την Ορθοδοξία.
Κύριε Μητσοτάκη έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά στην Εξωτερική πολιτική και εκτελείται εντολές της εντολοδόχους σας Κυρία Μέρκελ από την οποία πήρατε εντολές μόλις εκλεγείκατε Πρωθυπουργός , διότι το πρώτο ταξίδι ήταν στην Γερμανία και εκεί τα συζητήσατε όλα και σχεδιάσατε τις ενέργειες προκειμένου να τις αξιοποιήσετε.
Πόπη Ζώη

 https://www.triklopodia.gr