Κυριακή, Ιουλίου 12

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ. "ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΙΛΗΣΩ".

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΤΗΣ  ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.  ΤΙ  ΦΑΤΣΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ;  ΠΟΣΟ  ΥΨΗΛΟΦΡΟΣΥΝΗ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ  ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;

ΕΝΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ  ΚΑΙ  Ο  ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ  ΟΠΙΣΘΕΝ  ΑΥΤΩΝ  "ΕΙΔΙΚΟΣ"  ΔΑΚΤΥΛΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ  ΚΑΠΟΤΕ   ΓΙΑ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΚΑΡΑΚΑΞΑ.  

(Να  βάλουμε  ένα  ειδικό  φυσιογνωμιστή  Ψυχίατρο  - η  CIA  έχει  αρκετούς  τέτοιους -  να  αναλύσουν  την  ψυχοσύνθεση  του  Κούλη,  από  σχετικές  φωτογραφίες.  Ποιες  γενναίες  αποφάσεις  μπορεί  να  λάβει  αυτό  το  υποκείμενο,  όταν  σφίξουν  οι δυσκολίες;   Πόσα  άραγε  θα  είχε  να  μας  πει αυτός  ο  φυσιογνωμιστής  Ψυχίατρος  για  την  περίπτωση  Κούλη...)
 

Ποιά Ἁγία Σοφία,  προέχει ἡ Κασσιόπη τοῦ Ῥότσιλντ !

Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΕΓΙΝΕ  ΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ  (ΝΤΟΠΙΟΣ)  ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ
Προσκύνα  Χατζηαβάτη,  προσκύνα.  Μια  ζωή  προσκυνημένος  καραγκιόζης  τσανακογλείφτης.  Να  δούμε  τι  θα  καταλάβεις  στην  ζωή  σου.  Ούτε  μια ρανίδα  ελληνικού  αίματος,  ούτε  μια  σταγόνα  Ελληνικής  αξιοπρέπειας,  αυτοσεβασμού,  αυτοεκτίμησης  και  υπερηφάνειας.   

Στην Κέρκυρα ο Μητσοτάκης: Εγκαινιάζει την έναρξη εργασιών του Kassiopi Project



Επικεφαλής υπουργικού κλιμακίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Κέρκυρα όπου το απόγευμα θα εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη.
Η περιοδεία του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα ξεκινά από το Αχίλλειον, ενώ από το απόγευμα θα παραστεί στην έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project.
Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με φορείς του νησιού, ενώ υπουργοί και υφυπουργοί που τον συνοδεύουν θα έχουν επιμέρους συναντήσεις εργασίας για θέματα που αφορούν την Κέρκυρα και τον τουριστικό κλάδο.
Η περιοδεία του στο νησί θα ξεκινήσει από το Αχίλλειον, συνοδευόμενος από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Θα ακολουθήσει συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου στα γραφεία της Περιφέρειας στις Αλυκές.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 13:00 με τους Δημάρχους του νησιού, στο Παλιό Δημαρχείο της Κέρκυρας San Giacomo.
Επίσης, θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με εμπορικούς φορείς του νησιού στο Επιμελητήριο της Κέρκυρας.
Συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα επισκεφθεί το απόγευμα το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια.
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με την παρουσία του σε εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project στον Ερημίτη, στην Κασσιόπη.
Μαζί με τον Πρωθυπουργό, στην Κέρκυρα έχουν μεταβεί οι Υπουργοί, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος.
Στο νησί βρίσκεται ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, που είχε συναντήσεις αρχικά με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων Μερόπη Υδραίου και στην συνέχεια με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.




Στην Κέρκυρα για διακοπές η Καμίλα - Με ιδιωτικό σκάφος πήγε στην Κερασιά   Όπως κάθε χρόνο θα μείνει στη βίλα της γνωστής οικογένειας Ρότσιλντ


Όπως κάθε χρόνο θα μείνει στη βίλα της γνωστής οικογένειας Ρότσιλντ
Την Κέρκυρα επισκέπτεται για ακόμη μία φορά για να περάσει τις διακοπές της η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.
Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, αφίχθη στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας, νωρίς το απόγευμα, ενώ με ιδιωτικό σκάφος μεταφέρθηκε στην Κερασιά, όπου και φιλοξενείται για λίγες μέρες, όπως σχεδόν κάθε χρόνο στη βίλα της γνωστής οικογένειας Ρότσιλντ.



Να επισημανθεί ότι και πέρυσι η Καμίλα Πάρκερ βρέθηκε με τον Κάρολο στο νησί των Φαιάκων, που είναι όπως φαίνεται ένας από τους αγαπημένους της θερινούς προορισμούς.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



Με τι ασχολούνται αυτές τις 'μέρες οι σκληροί σιωνιστές και νεοεποχίτες;

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ


Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΕΓΙΝΕ  ΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ  (ΝΤΟΠΙΟΣ)  ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ

« ...Όμως, η Κέρκυρα είναι εγκαταλελειμμένη γι’ αυτό και είμαι απογοητευμένος. Στα χρόνια που προηγήθηκαν, δεν δόθηκε σημασία από όσους πέρασαν με την εξουσία στα χέρια τους και πολλοί βουλευτές δεν έδωσαν καθόλου σημασία. Από το 1994 που έγινε η Σύνοδος Κορυφής και πήρε μια πρόχειρη ανάπτυξη το νησί, αφού δείξαμε για λίγο καιρό πράγματα τα οποία δεν ήταν και τέλεια φτιαγμένα, από τότε είναι εγκαταλελειμμένοΠού είναι αυτά τα πράγματα που έπρεπε να γίνουν στην Κέρκυρα; Ο επισκέπτης βλέπει ότι οι δρόμοι είναι στενοί. Σέβομαι το ιδιαίτερο, το νησί έχει ιδιαίτερο χρώμα, έχει ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, και αυτό δημιουργεί δυσκολίες στο να γίνουν κάποια έργα. Όμως, δεν μπορεί οι δρόμοι να είναι στενοί, όσο ήταν το ’70 και το ’80. Νομίζω ότι φταίμε και εμείς οι ντόπιοι, που δεν πήραμε μερικά πράγματα στα χέρια μας."( ἀπό ΕΔΩ καί ΕΔΩ)

Τώρα ἐσεῖς,διαβάζοντας τά ἀνωτέρῳ,πολύ φυσιολογικῶς,θά νομίζετε πώς τά λέει κάποιος κάτοικος τοῦ νησιοῦ. Ὤ ναί,κάτοικος τοῦ νησιοῦ εἶναι,ἀλλά ἀπό ...σπόντα.Εἶναι ὁ κληρονόμος,τοῦ σπιτιοῦ στήν Κέρκυρα,πού εἶχαν χτίσει μαζύ μέ τόν πατριό του,ζωγράφο Χατζηκυριάκο -Γκίκα (ΕΔΩ),ὁ Τζακόμπ Ῥότσιλντ (Jacob Rothschild) !


 Ἔ,αὐτή τήν ἀπογοήτευσιν τοῦ Τζακόμπ,ἔρχεται ὁ Κούλης νά τήν μετατρέψῃ σέ ἀπέραντη εὐχαρίστησιν καί ἰκανοποίησιν,μέσῳ τοῦ προγράμματος Kassiopi Project.

Ναί,στήν Κασσιόπη μπῆκε μπρός τό πρόγραμμα ἀναπτύξεως τῆς περιοχῆς. Διότι,ἄν δέν τό γνωρίζετε ὁ Τζακόμπ εἶναι ἐπίτιμος δημότης Κασσιόπης ἀπό τό 2005,στήν τελετή ἀπονομῆς τοῦ τίτλου παρών καί ποιός ἄλλος; Ὁ φίλος τῶν μασώνων,ὁ κόντε Δένδιας !


Τί θά φτιαχτῇ μέσῳ τοῦ συγκεκριμένου ἔργου; Κατ᾿ἀρχήν μία Μαρίνα 60 θέσεων,μετά πολυτελεῖς κατοικίες καί ἕνα ξενοδοχεῖο 90 θέσεων,ἀλλά κυρίως ἡ μέριμνα πού θά δοθῇ στό περιβάλλον κυρίως σέ θέματα δασοπροστασίας. (περί αὐτῶν, ἐδῶ)


Ἔτσι θά γλυτώσῃ καί τά ἔξοδα ὁ Τζακόμπ,γιά τούς ἰδιωτικούς δασοφύλακες πού πλήρωνε μέχρι σήμερα.


« ...Κάτι που κάνει τα τελευταία 4 χρόνια, είναι ότι πληρώνει 2 άτομα τα οποία φυλάνε το βράδυ για τις πυρκαγιές» ( ἐδῶ)



Ποιό εἶναι τό ὄραμα τῆς κυβερνήσεως τοῦ Κούλη,γιά τό πρόγραμμα Κασσιόπη;


Το όραμά μας είναι η δημιουργία ενός καινοτόμου και πολυτελούς οικολογικού προορισμού, που συνδυάζει τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής και τον εκλεκτό σχεδιασμό με τον απόλυτο σεβασμό στην φυσική ομορφιά της περιοχής.(ἐδῶ)


Τί ἔλεγε ὁ Ῥότσιλντ,γιά τήν περιοχή;


« Στα βόρεια, στην περιοχή που μένω υπάρχουν λοφίσκοι γεμάτοι πράσινο που κατεβαίνει μέχρι τη θάλασσα, υπάρχουν μικρά ακρωτήρια και παραλίες που δεν πηγαίνει καθόλου ο δρόμος.Είναι μια πανέμορφη περιοχή με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και μοναδικά μονοπάτια μέσα στο πράσινο, χωρίς να υπάρχει κανένα κτίσμα. Ο επισκέπτης μπορεί να δει διάφορα πουλιά, να δει τη βίδρα που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Κέρκυρα, υπάρχει στον Ερημίτη και απέναντι στην Αλβανία. Είναι ένα πανέμορφο μέρος, στο οποίο δεν οδηγεί κάποιος δρόμος στις παραλίες και έχει πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά. Όμως, η Κέρκυρα είναι εγκαταλελειμμένη γι’ αυτό και είμαι απογοητευμένος»

Φαντάζομαι πώς τώρα πιά δέν θά εἶναι καθόλου ἀπογοητευμένος ὁ Τζακόμπ. Καί δρόμοι θά γίνουν καί Μαρίνες καί πολυτελῆ κτίσματα καί ξενοδοχεῖα.


Εμπνευσμένο από το φυσικό μεγαλείο και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κέρκυρας, το έργο Kassiopi αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της περιοχής «Ερημίτης» και ενισχύει την ανάπτυξή της σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον.(ἐδῶ)


Τό ἔργο ἔχει ἀναλάβῃ ἡ ἑταιρεία NCH Capital ἡ ὁποία ἔχει «καπαρώσῃ» γιά 99 χρόνια τήν Κασσιόπη






Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια…

Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια…

Προκύπτει ότι  ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ΤΑΙΠΕΔ και τις Αποκρατικοποιήσεις…

Έτσι, η ΠΡΩΤΗ Αποκρατικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο,  ήταν η ΚΑΣΣΙΟΠΗ:


Ποιά ήταν η 1η ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΤΑΙΠΕΔ;; Η ΚΑΣΣΙΟΠΗ!

Για ΠΟΙΟΝ δουλεύουν Δένδιας, Σαμαράς, ΤΑΙΠΕΔ; Για τον Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια…

Προκύπτει ότι  ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ΤΑΙΠΕΔ και τις Αποκρατικοποιήσεις…

Έτσι, η ΠΡΩΤΗ Αποκρατικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο,  ήταν η ΚΑΣΣΙΟΠΗ:

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:



“Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η πρώτη άμεση διεθνής επένδυση σε δημόσια γη με το ΤΑΙΠΕΔ να αποδέχεται τη δεσμευτική οικονομική προσφορά του ομίλου NCH Capital για την παραχώρηση της Κασσιόπης στην Κέρκυρα για τα επόμενα 99 χρόνια.

Η εταιρεία παίρνει για τα επόμενα 99 χρόνια την έκταση της Κασσιόπης με το συνολικό όφελος για το ελληνικό Δημόσιο να είναι περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η NCH Capital έχει έδρα στην Νέα Υόρκη και διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 3,5 δις. δολαρίων με έμφαση στο real estate, την πρωτογενή παραγωγή και το private equity και λειτουργεί 21 επενδυτικά κεφάλαια.

Tι είναι η Κασσιόπη

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δημόσια «φιλέτα» -πιθανόν σε όλη τη Μεσόγειο- που έμεινε αναξιοποίητο για δεκαετίες. Πρόκειται για ονειρεμένα γεωτεμάχια με πεύκα, λίμνες, αεροδρόμια.

Η Κασσιόπη είναι παραθαλάσσια έκταση της Κέρκυρας που βρίσκεται 38 χλμ. βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας, όπου υπάρχει διεθνής αερολιμένας. Το εμβαδόν του οικοπέδου που θα πωληθεί είναι περίπου 490 στρέμματα και περισσότερο από το ήμισυ αποτελεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ σε αυτό υπάρχει και μία μικρή φυσική λίμνη. Η αξιοποιήσιμη έκταση εκτιμάται σε περίπου 178.000 τ.μ. Το ακίνητο έχει μια ακτογραμμή μήκους περίπου 725μ.

Το ακίνητο είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βρίσκεται σε περιοχή της Κέρκυρας που έχει μείνει ως επί το πλείστον ανεκμετάλλευτη.

Με δεδομένο ότι στην περιοχή του ακινήτου βρίσκονται ιδιοκτησίες υψηλού προφίλ,όπως το κτήμα Rothschild,η δυνατότητα αξιοποίησής του καιη απορρέουσα αξία θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα υψηλές.



Από τους 8 Διαχειριστές της NCΗ Capital Inc. (όπως βλέπουμε στην Ιστοσελίδα της),  o Εβραικής Καταγωγής, 63χρονος Reuben Rinat (και με μεγάλη προϋπηρεσία σε Ισραηλινές Εταιρείες) είναι ο Δ/ντής Κατασκευών  (Construction Manager). 



Όπως καταλαβαίνετε, είναι ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί την Ανοικοδόμηση στην Κασσιόπη….





Για τον Ρότσιλντ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ… αλλά και ο ΣΑΜΑΡΑΣ με το ΤΑΙΠΕΔ….



Ήθελε “Ανάπτυξη” ο Λόρδος στην περιοχή, του φαινόταν πολύ ΑΔΕΙΑ. Δεν του άρεσε η ηρεμία του Ιονίου!  Στην ουσία ήθελε να ΑΥΞΗΣΕΙ  την ΑΞΙΑ των επενδύσεών του στην περιοχή…



Τι   επιδιώκει ο Ρότσιλντ και γιατί του “έδωσαν” την Κασσιόπη;



Απο το 1971 ερχόταν στην  Κασσιόπη ο Ρότσιλντ…. 



Ο Λόρδος Rothschild και η οικογένεια του μένουν από το 1971 στην Κερασιά, του Δήμου Κασσωπαίων, σε μια έπαυλη που έχτισαν μαζί με την μητέρα του και τον πατριό του, τον γνωστό ζωγράφο Νίκο Χατζηκυριάκο Γκίκα



Στην έπαυλη αυτή κάθε χρόνο φιλοξενούνται μεταξύ άλλων μέλη της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας, καθώς και πολλοί επώνυμοι από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο. 



Παρών στην τελετή ανακήρυξής του σε Δημότη της Κασσιόπης, ήταν και ο (Βουλευτής ΤΟΤΕ) Νίκος Δένδιας…….



Από το 1972 κατέστρωσαν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, μαζί  με τους φίλους του Σιωνιστές.. όπως διαβάζουμε εδώ:



“Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος συνετάχθη το 1970-’72 στο Λονδίνο από μια Επιτροπή υψηλόβαθμων Κοσμοκρατόρων-Σιωνιστών. Ένας από τους λόρδους που το εγνώριζαν και που το 1980 βρισκόταν στην Αθήνα, μού ενεπιστεύθη το σχέδιο της Επιτροπής. “



“Αρχικά στο σχέδιό τους υπήρχε η ένταξη της Βορείου Ηπείρου στην Ελλάδα αλλά φαίνεται ότι ο σχεδιασμός τους άλλαξε και πάνε να κόψουν κομμάτι από την Ήπειρο να το δώσουν στην Αλβανία. 

Και αυτό διότι ακριβώς απέναντι, στην Κέρκυρα, κοντά στην Κασσιόπη είναι μια τρομερή βίλα ιδιοκτησίας του Ρότσιλντ.   

Ο Ρότσιλντ είναι ο επικεφαλής των Σιωνιστών, ο «πάτερ φαμίλια» του κόσμου, 97 ετών σήμερα, είναι αυτός που διοικεί προσωπικά την Βαλκανική και συνεπώς έχει συμφέροντα στην περιοχή.”

Περισσότερα για τα  γεωπολιτικά της περιοχής: 


http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2013/08/2014.html  http://esxatianasxesi.blogspot.com/2012/11/27.html

Φωτογραφίες  απο τη βίλα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ   εδώ:

The villa on Corfu owned by the Rothschilds

(πηγή φωτογραφιών: underonformation.wordpress.com)

ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ….

Την ίδια  ώρα που μας  εξευτελίζουν οικονομικά, κλείνουν ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομεία και μας ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝΚΛΕΒΟΥΝ  ΚΑΙ  την ΠΑΤΡΙΔΑοι Δωσίλογοι Πολιτικοί, και τηΧΑΡΙΖΟΥΝστουςΕΧΘΡΟΥΣτης, οι   ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΟΡΔΩΝ…..


astikosmythos

Κέρκυρα: «Πράσινο φως» για τη μεταφορά των απορριμάτων στην Κοζάνη
Το τελικό «ΟK» για τη μεταφορά των απορριμάτων της Κέρκυρας στην Κοζάνη έδωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο, σύμφωνα με τη δήμαρχο του κεντρικού Δήμου του νησιού.
Το «πράσινο φως» του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη σύμβαση μεταφοράς των απορριμμάτων της Κέρκυρας και των Παξών στην Κοζάνη, όπως έκανε γνωστό η πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κέρκυρας και δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, Μερόπη Υδραίου. 
Η απόφαση αναφέρει, επίσης, πως ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενοι νομικοοικονομοτεχνικοί έλεγχοι και πλέον μπορεί να προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο για να ξεκινήσει η μεταφορά των απορριμμάτων στην Κοζάνη. 
Ο τελευταίος έλεγχος αφορούσε τη νομιμότητα της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου.
«Έχουμε πιστεύω δικαιωθεί και ευελπιστώ να ευοδωθούν οι προσπάθειές μας μέχρι τέλους, προς όφελος της κοινωνίας. Άμεσα θα κληθεί ο ανάδοχος για την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης, ώστε να ξεκινήσει η μεταφορά των απορριμμάτων στην Κοζάνη. Θα παρακολουθήσουμε την τήρηση των όρων της σύμβασης ώστε αυτοί να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα. Εκφράζω την ευχαρίστησή μου για τη δικαίωση αυτή, και τονίζω ότι παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον μας για το θέμα αυτό, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων μας, όπως αμείωτη είναι και η αγάπη μας για την Κέρκυρα» αναφέρει μεταξύ άλλων η δήμαρχος Μέροπη Υδραίου.
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ