Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 3

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....Ελεύθεροι και οι 22 ΛΑΘΡΟπακιστανοί για την δολοφονική επίθεση σε Έλληνα στην Κρήτη!


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τα αιματηρά επεισόδια στο Τυμπάκι

Εισαγγελέας και ανακριτής τους απαγορεύουν να επιστρέψουν στο Τυμπάκι ενώ θα πρέπει δύο φορές την ημέρα να δηλώνουν παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους
Ελεύθεροι αλλά με… περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 22 με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να τους απαγορεύουν την επιστροφή τους στο Τυμπάκι ενώ θα πρέπει δύο φορές την ημέρα να δηλώνουν παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς κάποιοι από τους 22 φαίνεται να μην έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα με αποτέλεσμα να κρατούνται και να ελέγχονται από τις αρχές.

Παράλληλα υπενθυμίζεται, ότι οι δύο Έλληνες που έχουν συλληφθεί κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Το ιστορικό της… σύρραξης του Σαββάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 8 περίπου το βράδυ του Σαββάτου στο Τυμπάκι όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και άρχισαν να λογομαχούν ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.

Η κατάσταση ξέφυγε καθώς υπήρξε άγρια συμπλοκή ανάμεσα στις δύο ομάδες ενώ κάποιοι φαίνεται πως πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους (ξύλα, καρδόνια κτλ) και άρχισαν να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Μάλιστα, υπήρξε και κυνηγητό στους δρόμους με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να προχωρεί σε δεκάδες συλλήψεις.epilekta.com
Πηγή: cretapost.gr





Μάλιστα, υπήρξε και κυνηγητό στους δρόμους με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να προχωρεί σε δεκάδες συλλήψεις.Φυσικά το βιντεο ακυρωθηκε από αυτούς που θέλουν τον αφανισμό των Ελλήνων.Ψηφιστε ξανά τους εχθρούς σας μη ξεχάσετε...


Πηγή: cretapost.gr