Η μεγαλύτερη οικογένεια «αλμπίνο» στον κόσμο! Δείτε απίστευτες φωτογραφίες...

Δηλώνουν την υπερηφάνειά τους μιας και είναι η μεγαλύτερη οικογένεια αλμπίνο στον κόσμο!
Είναι λευκόδερμοι Ινδοί, οι γονείς και άλλα οκτώ μέλη της οικογένειας. Έχουν ζήσει για χρόνια την προκατάληψη, δυσκολίες και ταμπού, τα οποία και ξεπέρασαν. Τώρα πια η δεκαμελής οικογένεια αλμπίνο έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες…
Ζουν στριμωγμένοι σε ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο στο Δελχί, όλοι τους με ανοιχτόχρωμο δέρμα, άσπρα μαλλιά και κακή όραση, μια παρενέργεια των αλμπίνο.
«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν μπορούμε να δούμε σωστά, και δεν μπορούμε να μείνουμε κάτω από τον ήλιο για πολύ.

Στη Νότια Ινδία, μας είπαν ότι αν παντρευτεί ένα πρόσωπο με αλμπίνο σηματοδοτεί καλή τύχη και πλούτη..
Τι είναι ο αλμπινισμός;
Ο αλφισμός ή αλμπινισμός ή λευκοπάθεια είναι πάθηση που εμφανίζεται εκ γενετής σ’ ένα άτομο και σαν κύρια συνέπεια έχει το λευκό χρώμα στο δέρμα και στις τρίχες των μαλλιών και ολόκληρου του σώματος, ενώ η ίριδα των ματιών είναι ρόδινη. Το τελευταίο δεν θα πρέπει να συγχέεται με το φαινόμενο των κόκκινων ματιών.
Οι πάσχοντες από αλφισμό έχουν λεπτό δέρμα που παρουσιάζει μεγάλη ευπάθεια στις λοιμώξεις, καθώς και σοβαρά προβλήματα όρασης η οποία είναι ελαττωματική και μπορούν να προκαλέσουν αχρωματοψία ή καταρράκτη, ενώ εμφανίζουν και φωτοφοβία. Στις βαρύτερες μορφές του, οι δύο κυριότερες επιπλοκές του αλφισμού είναι η τύφλωση και η εμφάνιση καρκινωμάτων του δέρματος.
Αντίθετα, στον μερικό αλφισμό, η πάθηση χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος και του τριχωτού στις οποίες λείπει η χρωστική και η μοναδική εκδήλωση μπορεί να είναι μία λευκή τούφα τριχών σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος.
    -ΠΗΓΗ-.tromaktiko.org ™

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα