Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 3

Οι κανονιές του Oruc Reis ακούγονταν εκατοντάδες μίλια μακρυά. Κοιμόταν το ΠΝ;


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΡΧΗΓΟ
Πρώτη φορά εδώ το θέμα. Τα παθητικά sonar των υποβρυχίων και των φρεγατών για φιγούρα είναι;  Τα υπόλοιπα στον Focus FM την Παρασκευή που έρχεται με τη Δέσποινα Μποτίτση.
Κοροιδεύει τον κόσμο η κυβέρνηση. Απατεώνες.
ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
Ο ένας δεν ήξερε πως τα υποβρύχια ακούν απο χιλιάδες μίλια τον θόρυβο των κανονιών και τον έκαναν Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Ηταν και ναύαρχος.
Ο άλλος σχεδιάζει λάθος τα δόντια δυτικά του Καστελόριζου υπερ της Τουρκίας, δεν ξέρει πως το σύμπλεγμα του Καστελόριζου έχει 14 νησιά και τα λέει 13…
, με δηλώσεις του στο Σκάι θέλει οι μετανάστες απο το Ισραήλ να έρχονται με πλοία στον Πειραιά και τον παίζουν ολα τα κανάλια για να πάρει τη θέση του Διακόπουλου. Ο κάθε αμόρφωτος δημοσιογράφος έχει άποψη λόγω DNA. Φτάνει η μαλακία αυτή.
Και έχουμε και τον Τουρκοιρανό δημοσιογράφο που βγάζει υπουργους απο τη Κρήτη, με υποβιβάζει επιστημονικά με το έτσι θέλω, για να επιβάλλονται οι εγκάθετοι και κλέβει σχήματα απο εμένα, τα βάζει στη κωλοφυλλάδα του με το ονομα του! Θέλει και ανεξάρτητη τη Κρήτη. Φτάνει. Αν δεν σουταριστεί θα υπάρξει τσουνάμι.
MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΙ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ…
Θαυμάστε και το video της Ντόρας Μπακογιάννη, θυμηθείτε και τον Διακόπουλο. Καλά λέω εγώ - και με αντέγραψε και ο Ερντογάν - πως είναι άχρηστοι.
Τους παγίδευσα με τα καλώδια και μετά να….
Δέστε και αυτά τα δύο video. Eίναι σχετικά.
Υ. Ζουγανέλης και αυτό
Είχα εξηγήσει για συλλογικές μετρήσεις σε κορωναϊό, στον Focus τη Δευτέρα που πέρασε.  Με άκουσαν και πάει το Nammos και ο Σκορπιός.
Με εκδικήθηκαν επειδή είμαι Μυκονιάτης! Open-mouthed smile
Δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση. Δεν στηρίζω κανένα κόμμα. Οποιος με καλεί να δώσω συνέντευξη και να μιλήσω ελεύθερα πηγαίνω. Στον Focus με κάλεσαν πήγα. Και όλα πήγαν καλά.