Πως να αντιστρέψετε την γήρανση

Πως να αντιστρέψετε την γήρανση
Μπορεί να αντιστραφεί η γήρανση;
Ο David Sinclair είναι καθηγητής στο Τμήμα Γενετικής και συν-διευθυντής του Paul F. Glenn Center για την Βιολογία της γήρανσης" στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Είναι εφευρέτης σε 35 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει λάβει περισσότερα από 35 βραβεία και διακρίσεις. Το 2014, ήταν στη λίστα του περιοδικού Time Magazine με τους "100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο" και καταγράφηκε ως το Top 50 του Time στην υγειονομική περίθαλψη το 2018.


Σε αυτήν τη συνομιλία, συζητήσαμε όλες τις κορυφαίες ερωτήσεις μου σχετικά με το γιατί μεγαλώνουμε, πόσο είναι αναστρέψιμο και όλους τους τρόπους που έχω ακούσει για να αυξήσω τη μακροζωία και την υγεία σας.


Ο Ντέιβιντ είναι πλούτος σοφίας σε όλα αυτά τα θέματα και μοιράστηκε επίσης μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της μητέρας του να πεθαίνει από καρκίνο του πνεύμονα και γιατί αυτό επηρέασε τόσο πολύ τη δουλειά του.

Εάν έχετε δεσμευτεί να βελτιώσετε την υγεία σας και να ζήσετε μια μακρά και υγιή ζωή, αυτή η συνομιλία πρέπει να ακούσετε στο επεισόδιο 904.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να ζήσετε περισσότερο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ (Πως να αντιστρέψετε την γήρανση) | David Sinclair & Lewis HowesΓια να δείτε την ομιλία με Ελληνικούς υπότιτλους στο Youtube, πατάτε με το βελάκι κάτω δεξιά, στο εικονίδιο στην μπάρα (που μοιάζει σαν γρανάζι) το “Ρυθμίσεις” και μετά επιλέγετε “υπότιτλοι” και μετά το “αυτόματη μετάφραση” και τέλος επιλέγεται τα Ελληνικά.

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε αυτήν την ισχυρή συνέντευξη με τον Dr. David Sinclair!

Δείτε τις σημειώσεις της συνέντευξης εδώ: https://www.lewishowes.com/904

Το νέο βιβλίο του Lewis Howes - Η μάσκα της αρρενωπότητας

Πηγή: IF YOU Want To Live Longer WATCH THIS (How To Age In Reverse)| David Sinclair & Lewis Howes

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα