Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14

Γ. Τράγκας: Οι μάσκες, η μυστική διπλωματία και η βύθιση του εθνικού εισοδήματος

Επί των ημερών Κ. Μητσοτάκη έχει επιβληθεί καθεστώς πολιτικού ζόφου και «ιατρικής τυραννίας»
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από πλήθος μέσων ενημέρωσης, ο Ερντογάν επεκτείνει την παρουσία των πολεμικών σκαφών στο Αιγαίο και πολιορκεί ασφυκτικά το Καστελόριζο. Αποκαλύπτεται πλέον ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, άνθρωπος των Γερμανών ασκεί μυστική διπλωματία στα παρασκήνια και αποκρύπτει την οδυνηρή αλήθεια από τον πολιτικό κόσμο και τον ελληνικό λαό. Με την βοήθεια των καλοπληρωμένων ΜΜΕ και την καλλιέργεια φόβου για μια γρίπη που έχει θνησιμότητα δύο της χιλίοις επί των νοσούντων όχι επί των ασυμπτωματικών,
θέλει να δημιουργήσει ένα παραβάν προκειμένου να κρύψει την μεγαλύτερη προδοσία από την εποχή της Κυπριακής καταστροφής.
Προκειμένου να το πετύχει επιβάλλει να φοράνε μάσκες ακόμα και μικροί μαθητές ενώ ο ΠΟΥ και ένα πλήθος επιστημόνων εκφράζουν τις ανησυχίες τους για πρόκληση σοβαρών ασθενειών σε αυτούς τους μικρούς οργανισμούς. Ο νοσηρός Τσολάκογλου του 2020, ο γερμανόφιλος πιέζει τους δικαστικούς να ασκήσουν διώξεις στις μανάδες των παιδιών που αντιδρούν. Ο ωμός φασισμός συνοδεύεται πάντα και από ακαταμάχητη βλακεία. Καλεί τους δικαστές να εφαρμόσουν μέτρα στα οποία είναι αντίθετοι οι μισοί και βάλλε Παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα. Καλεί και πιέζει τους εισαγγελείς να αποφασίσουν για το αν τα μέτρα αυτά είναι υγιεινά ή όχι γιατί το προστάζει ο νοσηρός του Μαξίμου. Δηλαδή ο πρωθυπουργός και η σημερινή κυβέρνηση γεννάει ένα τεράστιο κίνημα αντίδρασης στην Ελλάδα. Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης αν χιλιάδες μανάδες δεν πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο και αυτά πάρουν απουσία; Θα αφήσει τις επόμενες γενιές των Ελλήνων αγράμματες; Ήδη υπάρχουν τεράστια προβλήματα στον χώρο της παιδείας εξαιτίας του μνημονίου. Ο ανόητος θέλει να προσθέσει και άλλα επειδή αποπροσανατολίζει τον κόσμο από την επικίνδυνη τροπή που παίρνουν τα εθνικά θέματα της χώρας. Από το ξεπούλημα του Αιγαίου, από την παράδοση εθνικών, κυριαρχικών δικαιωμάτων στους Τούρκους.
Ζούμε ημέρες εθνικής ταπείνωσης. Η χώρα έχει πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που σε θέματα υψίστης εθνικής σημασίας σε ώρες εθνικού κινδύνου ασκεί μυστική διπλωματία αποκρύπτοντας την αλήθεια τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από το λαό. Ήδη επιβεβαιώνεται η παλιά άποψή μου ότι ο γερμανόφιλος Μητσοτάκης, ο στενός φίλος του Μιχάλη Χριστοφοράκου και της Siemens υπακούοντας ως πιόνι στις απόψεις του Βερολίνου έχει συμφωνήσει διάλογο με την Τουρκία κατηφορίζοντας στο δρόμο προς τη Χάγη. Δηλαδή έχει συμφωνήσει ένα τραπέζι διαπραγμάτευσης από το οποίο η πολύπαθη πατρίδα μας θα σηκωθεί με απώλειες στα εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματά της. Ο ίδιος ο απερίγραπτος πρωθυπουργός οδηγεί τη χώρα σε μοναδική εθνική καταστροφή, ομολόγησε ότι είχε συμφωνήσει με την Τουρκία αλλά η Άγκυρα απεσύρθει από αυτήν την συμφωνία. Δηλαδή ομολόγησε ότι ασκεί μυστική διπλωματία χωρίς να ενημερώνει τον πολιτικό κόσμο της χώρας και κυρίως τον Ελληνικό λαό.
Επί των ημερών Μητσοτάκη οδηγούμεθα σε απώλεια εθνικών εδαφών και ανεπανάληπτη βύθιση του εθνικού εισοδήματος. Ήδη η ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων με τις αποφάσεις του καθίσταται χειρότερη και αναξιοπρεπής. Έχουμε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο με την Λουδοβίκειααντίληψη Αντουανέτας, δηλαδή βάζει τους υπουργούς του να λένε ότι θα μοιράσουν παντεσπάνι την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τις δουλειές τους και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου υποφέρει. Χθες επιβεβαιώθηκα για μια ακόμη φορά. Εκεί στην Κορσική ο Εμανουέλ Μακρόν είδε δεκαπέντε λεπτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η χώρα μας εισέπραξε φραστική υποστήριξη από τις υπόλοιπες Μεσογειακές χώρες κάτι που αναμενόταν. Ούτε φύγαμε με Rafale ούτε με φρεγάτες. Ούτε με την υπόσχεση του Γάλλου Προέδρου ότι ο γαλλικός στόλος θα εμποδίσει την τουρκική αρμάδα να φτάσει στα όρια των χωρικών υδάτων του Καστελόριζου. Η Μέρκελ έχει μπλοκάρει τον Εμανουέλ Μακρόν και κινεί τα νήματα στην πλάτη της υπάκουης μαριονέτας που ενδιαφέρεταιμόνο για το πώς θα κάνει μητσοτακικό κόμμα η ΝΔ που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο χείλος της προδοσίας. Αυτό δεν είναι συμπέρασμα δικό μου. Είναι γενική εκτίμηση του πολιτικού κόσμου και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Ακούει ό,τι του λένε οι Γερμανοί στα παρασκήνια. Δειλός, μοιραίος και άβουλος σαν ντάμα. Παιδί μεγαλωμένο με Γερμανίδα νταντά, γαλουχημένο ως γερμανόπουλο με νοσηρές και σκοτεινές αντιλήψεις. Όλες οι κινήσεις του καταγράφονται από πολλά μάτια και αυτιά. Προετοιμάζει τη χώρα για εθνικό ακρωτηριασμό. Έφερε την οικονομική καταστροφή και τον απόλυτο φόβο στις ψυχές πολλών Ελλήνων και σύντομα θα χρησιμοποιήσει το επιχείρημα ότι ένας διάλογος με την Τουρκία και κάποιες εθνικές παραχωρήσεις είναι προτιμότερες από ένα θερμό επεισόδιο. Φυσικά αυτό το τρομαγμένο πτηνό, αυτό το σκιάχτρο που χρησιμοποιούν οι δυνάμεις κατοχής, δεν απαντά, δεν σχολιάζει για την εθνική ταπείνωση που υφιστάμεθα επί των ημέρων του από την γειτονική Τουρκία.
Ουδείς Έλληνας πρωθυπουργός στο παρελθόν ήταν τόσο άρρωστος, τόσο πολιτικά νοσηρός και τόσο μειοδότης όσο αυτός. Συναγωνίζεται σε μειοδοσία τον Κώστα Σημίτη και φυσικά ως άνδρας και πατριώτης δεν έχει ουδεμία σχέση με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κώστα Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αποτελεί όνειδος για το κόμμα που ίδρυσε ο εθνάρχης και για όλους τους πατριώτες Έλληνες. Ασκεί μυστική διπλωματία υπό την καθοδήγηση της Καγκελαρίας του Βερολίνου και ταυτόχρονα με μεθόδους υποκόσμου διαχέει τον φόβο, την αφόρητη πείνα και ανέχεια στην Ελληνική κοινωνία, επειδή δεν είναι ικανός να εμψυχώσει τους Έλληνες και να ανεβάσει το φρόνημα τους. Επειδή σε όλες τις ομιλίες του εμφανίζεται ως τρομαγμένο πουλί αποφεύγοντας να μιλήσει για την παρρησία, την ιστορία και την ανθεκτικότητα των Ελλήνων. Επειδή σε θανάσιμους καιρούς για την ύπαρξη της χώρας αντί να δείχνει ένα θαρραλέο και σταθερό πρόσωπο κρύβει με μαύρη μάσκα το νοσηρό και τρεμάμενο πρόσωπό του.
Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει στο επόμενο διάστημα να περιμένουμε τα χειρότερα. Θα δεχτεί απευθείας ή πολυμερή διάλογο με την Τουρκία και στη συνέχεια θα φτάσει στη Χάγη με συνυποσχετικό που θα περιλαμβάνει όλες τις διεκδικήσεις της Άγκυρας. Φυσικά πιστεύει και κάνει ό,τι του λέει το Βερολίνο. Είναι άρρωστος, έχει ψυχή Τσολάκογλου και δεν αντιλαμβάνεται ότι ακολουθώντας τις οδηγίες των Γερμανών γλιστράει σε μια άβυσσο υποχωρήσεων που θα δώσει το μισό Αιγαίο στην Τουρκία, τον πλήρη έλεγχο της Κύπρου και ένα μεγάλο κομμάτι της δυτικής Θράκης. Ο ηλίθιος γερμανόφιλος που ασχολείται μόνο με τα προσωπικά οφέλη του δεν έχει αντιληφθεί ότι οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν στο Καστελόριζο ή σε μερικά νησιά που βρίσκονται στις ακτές της Τουρκίας. Θα πάρουν το μισό Αιγαίο. Ο γερμανόφιλος είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό αποκρύπτοντας την αλήθεια από έναν βασανισμένο λαό, τον χαρακτηρίζουν όχι μόνο ως αντιλαϊκό αλλά και ως ανθέλληνα και Κουίσλιγκ. Προσπαθεί με τον φόβο για τον κορονοϊό και επιβάλλοντας την ανθυγιεινή χρήση μάσκας σε μικρά παιδιά να καλύψει, να αποκρύψει τη μεγάλη προδοσία που ήδη σωδεί και την οικονομική ανέχεια που έφερε με τα ακραία μέτρα του lockdown και τα φασιστικά πρόστιμα του Χαρδαλιά. Δηλαδή την συμφωνία με τους Τούρκους και την παράδοση του Αιγαίου. Ήδη είναι αντιληπτό στο περιβάλλον του και συζητείται στους κόλπους της ΝΔ ότι είναι ελλιποβαρής, νοσηρός, απόλυτα συνεργαζόμενος με διάφορα ντόπια και ξένα οικονομικά κέντρα και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η πολιτική επιβίωσή του και τα ταμεία της αγίας οικογένειας.
Επί των ημερών του έχει επιβληθεί καθεστώς πολιτικού ζόφου και «ιατρικής τυραννίας». Βιάζει καθημερινά το Σύνταγμα και τα ατομικά δικαιώματα και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών έχοντας βάλλει στο Προεδρικό Μέγαρο μια ανύπαρκτη πολιτική προσωπικότητα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αποδεδειγμένα πληρώνει εκατομμύρια εκατομμυρίων σε κανάλια τηλεοπτικών σκουπιδιών για να τον αποθεώνουν και να επιβάλλουν δήθεν μέτρα ιατρικών οδηγιών προφύλαξης της δημόσιας υγείας, απαγόρευση συγκεντρώσεων, διαδηλώσεων και διαμαρτυριών. Αυτό είναι φασισμός, αυτό είναι προδοσία. Τα κανάλια πληρώθηκαν για την καμπάνια του covid19 προκειμένου να παρουσιάσουν έναν ανερμάτιστο πολιτικό ως Μεσσία διαφύλαξης της υγείας και της ζωής των Ελλήνων. Στην πραγματικότητα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες εν μέσω γενικής εθνικής οικονομικής καταστροφής είναι η δημιουργία ενός παραβάν για να παραδώσει ο Μητσοτάκης το μισό Αιγαίο στους Τούρκους όπως του λένε οι Γερμανοί πράκτορές του.
Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων των Ελλήνων να αντισταθούν σε όσες κυβερνητικές επιλογές παραβιάζουν το Σύνταγμα και τα ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα. Θέλω σήμερα το πρωί να απευθυνθώ στο σεβαστό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον επίσης σεβαστό προϊστάμενο της εισαγγελίας Αθηνών. Οι δικαστές δεν είναι ιατροί ούτε λοιμωξιολόγοι ούτε παθολόγοι. Σπουδάζουν νομικά και όταν δικάζουν υποθέσεις που άπτονται της ιατρικής, καλούν πραγματογνώμονες ιατρούς στα δικαστήρια. Όταν υπάρχει διχασμός στην ιατρική κοινότητα, όπως τώρα με τη χρήση της μάσκας από παιδιά αλλά και άλλους ευπαθείς ανθρώπους, όταν υπάρχει η οδηγία του ΠΟΥ που λέει ότι δεν πρέπει κάτω των 12 ετών παιδιά να φοράνε μάσκες, όταν οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, όπως ο κος Σύψας έχει δηλώσει ότι η μάσκα μετατρέπεται μετά από δίωρη χρήση σε εστία μόλυνσης λόγω των εκκριμάτων της αναπνοής και της σκόνης που απορροφά, ο δικαστής δεν μπορεί να εφαρμόσει και να ασκήσει διώξεις σε όσους έχουν αντίθετη άποψη από την κυβερνητική οδηγία
Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση του άρρωστου πρωθυπουργού, αυτή της νοσηρής προσωπικότητας να διατάζει τους σεβαστούς δικαστές να επιβάλλουν ιατρικά μέτρα στους πολίτες που αμφισβητούνται διεθνώς ή απορρίπτονται από τον ΠΟΥ ή από διεθνείς ενώσεις ειδικών ιατρών. Είναι ασύλληπτα εγκληματικό το Μέγαρο Μαξίμου να προστάζει δικαστές να επιβάλλουν τη χρήση μάσκας όταν στην Αμερική, στην Ιαπωνία και στις περισσότερες χώρες οι ειδικοί επιστήμονες χαρακτηρίζουν ανθυγιεινή τη χρήση της και άχρηστη σε όσους ανθρώπους είναι υγιής. Είναι ασύλληπτα κακουργηματικό και φασιστικό να προστάζει σεβαστούς λειτουργούς της δικαιοσύνης να επιβάλλουν την άποψη του Μητσοτάκη και της ομάδας Τσιόδρα-Σύψα οι οποίοι έλεγαν ακριβώς τα αντίθετα πριν από λίγο καιρό. Ρωτάω τον σεβαστό εισαγγελέα Αρείου Πάγου και τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Αθηνών και όλους τους εισαγγελείς της χώρας, ο Μητσοτάκης, ο Σύψας και ο Τσιόδρας είναι πιο φερέγγυοι και αξιόπιστοι από εκατοντάδες ειδικούς καθηγητές που φωνάζουν να μην φοράνε μάσκες-φίμωτρα στα παιδιά, γιατί δεν αναπτύσσεται καλά το αναπνευστικό τους σύστημα και μπορούν να αρρωστήσουν;
Και αυτά τα μέτρα λαμβάνονται ενώ η χώρα μπορεί από στιγμή σε στιγμή να εισέλθει σε πόλεμο εκτός αν ο πρωθυπουργός έχει ήδη πουλήσει το μισό Αιγαίο και τρέχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με τον ιό της ασυμπτωματικής γρίπης που λέγεται covid19. Στους περισσότερους εμφανίζεται ασυμπτωματικά.
Ο πρωθυπουργός οδηγεί την πατρίδα μας σε όλεθρο, εθνική καταστροφή παρόμοια με εκείνη της Κύπρου 
Ένα ρίγος, μια ανατριχίλα διαπέρασε την ραχοκοκαλιά της χώρας, ολόκληρο τον πληθυσμό που άκουσε ότι αυτός ο πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει με τους Τούρκους πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού. Ο ίδιος ομολόγησε ότι οι Τούρκοι αποσύρθηκαν και δεν έβαλαν υπογραφή. Επιβεβαιώνομαι για μια ακόμη φορά όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες είναι προπέτασμα για να μην βλέπουν οι Έλληνες τη συντελευμένη προδοσία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συμφωνία με τους Τούρκους για την παράδοση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο. Ας το βάλλουμε καλά στο μυαλό μας. Έχουμε πρωθυπουργό έναν καταστροφέα, έναν ανίκανο πολιτικό ο οποίος είναι γερμανόφιλος. Δυστυχώς αισθάνεται Γερμανός, δεν μπορεί ούτε να ψελλίσει κατά των φιλοτουρκικών θέσεων του Βερολίνου και ποτέ στην ζωή του, ποτέ στην πολιτική καριέρα του, δεν έχει πει μια κουβέντα για όσα διαχρονικά έχουν κάνει οι Γερμανοί εναντίον της πατρίδας μας, ούτε για τις πολεμικές αποζημιώσεις, ούτε για το κλεμμένο κατοχικό δάνειο, ούτε για τις απαράδεκτες ύβρις και προσβολές του Σόιμπλε,ούτε για τις γερμανικές πωλήσεις όπλων στην Τουρκία. Ο πρωθυπουργός οδηγεί την πατρίδα μας σε όλεθρο, εθνική καταστροφή παρόμοια με εκείνη της Κύπρου. Οι οικονομικές βλάβες από τα ακραία μέτρα εναντίον του covid19 αποδυναμώνουν και την άμυνα της χώρας επίτηδες ο νοσηρός αυτός άνθρωπος διάλεξε το πιο ακραίο σενάριο μέτρων εναντίον της γρίπης του covid 19 για να σπείρει τον φόβο, να κλείσει τον κόσμο στα σπίτια να εμφανιστεί ως Μεσσίας Αρχάγγελος προστάτης της ζωής των Ελλήνων ενώ στην πραγματικότητα αυτό ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση – προπέτασμα καπνού για συμφωνία με τους Τούρκους για υποχωρήσεις τα εθνικά ας θέματα. Έτσι έστησαν οι χουντικοί την περίφημη δίκη των κρεάτων, προκειμένου να εμφανιστούν ως αδιάφθοροι και ειδικοί και να στρέψουν την προσοχή του κόσμου στη δίκη των κρεάτων ενώ εκείνοι έστηναν την επιχείρηση ανατροπής του Μακαρίου στα παρασκήνια. Αυτήν την ανατροπή που έφερε τον Αττίλα στην Κύπρο μας. Ο Μητσοτάκης θα φέρει μεγάλη εθνική καταστροφή. Η χώρα είναι αποικία των Γερμανών και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της οικονομικά. Εκατομμύρια άνθρωποι υποχρεώνονται να φοράνε φίμωτρα ενώ δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα για να ζήσουν. Χιλιάδες συμπατριώτες θα πεθάνουν από ασθένειες που φέρνει η ανέχεια, η ανεργία, και η θλίψη φορώντας τα μαύρο φίμωτρα που επιβάλλει ο Μητσοτάκης.
Κατηγορεί όσους αντιδρούν ως συνωμοσιολόγους ενώ ο ίδιος είναι ο μεγαλύτερος συνωμότης και μειοδότης. Ζούμε μια περίοδο απίθανου πολιτικού ζόφου. Όλα τα τηλέφωνα των πολικών αντιπάλων της κυβέρνησης και όσων υποπτεύεται παρακολουθούνται. Πρέπει να γνωρίζει το Μαξίμου ότι ορισμένοι σύμβουλοι του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού έχουν εισέλθει σε επικίνδυνα μονοπάτια αντιδημοκρατικά και φασιστικά που ανήκουν στη σφαίρα του υποκόσμου. Θέλω να πω σήμερα στον υπουργό άμυνας να συστήσει σε κάποιους φίλους του κουμπάρους του να μαζευτούνε λιγάκι γιατί ξαφνικά μπορεί να υπάρξουν εκτεταμένα δημοσιεύματα σε εφημερίδες του εξωτερικού. Επίσης θέλω να πω στον φίλο μου Υπουργό της Άμυνας ότι οι ομιλίαι κακαί φθείρουσιν ήθη χρηστά. Έχουν αποτυπωθεί πλήθος πράξεων και ομιλιών. Εκείνοι που παρακολουθούν πρέπει να γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται. Επίσης θέλω να πω στον κο πρωθυπουργό ότι ενώ χάνεται η πατρίδα, ενώ πεινάει ο κόσμος, δεν πρέπει η αγία οικογένεια να ασχολείται με το πώς θα δώσει εκατοντάδες εκατομμύρια για τις νέες ταυτότητες, πώς θα μοιράσει 200 εκατομμύρια σε μεγαλοεργολάβους για νέες κλειστές δομές φιλοξενίας μεταναστών και για μεγάλους περιπάτους στην Αθήνα. Αυτά σε χώρες που οι κάτοικοί τους υποφέρουν και πεινάνε αποτελούν σκάνδαλα και αίσχη.
Ρωτάω τον κο Μηταράκη, αγαπητέ Νότη έκλεισε ή δεν έκλεισε όπως έλεγες σε φίλο σου 200 εκατομμύρια ντελίβερι σε Περιστέρη, Μυτιληναίο, και Καλιτσάντση για ανέγερση νεων δομών φιλοξενίας που ακυρώθηκαν από τις αντιδράσεις των νησιωτών; Η ατμόσφαιρα θυμίζει Ελ Σαβαδορ στο οποίο ερευνώνται οι σχέσεις κυβέρνησης και καρτέλ απαγωγών και ναρκωτικών.
Για και ακόμη φορά καλώ τους σεβαστούς εισαγγελείς να μην επιβάλλουν ιατρικές πράξεις και ιατρικά μέτρα σε χιλιάδες μικρά παιδιά ενώ η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη, και ο ΠΟΥ απαγορεύει τη χρήση μασκών σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Πρέπει να σημειώσω ότι μόνο η Ισπανία επιτρέπει τη χρήση μάσκας πάνω από 6 ετών και η Γαλλία πάνω από 11 ετών, ουδεμία άλλη χώρα δεν επιβάλει τέτοια απάνθρωπα μέτρα σε μικρούς οργανισμούς. Καλώ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι χιλιάδες καθηγητές ιατρικής σε όλον κόσμο έχουν στραφεί εναντίον όλων αυτών των μέτρων. Εδώ στην Ελλάδα, όπως είπε ο καθηγητής φαρμακολογίας κος Κούβελας, το ποσοστό θνησιμότητας επί των νοσούντων , όχι των ασυμπτωματικών, είναι δύο της χιλίοις.
Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει τον κόσμο και αυτογελοιοποιείται φορώντας μαύρη μάσκα προκειμένου με μυστική διπλωματία να παραδώσει το μισό Αιγαίο στην Τουρκία.
crashonline.gr

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b3-%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%b1/