Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23

Να πώς θωρακίζεται η Αττική από τον Covid-19 - Σαν τις σαρδέλες οι άνθρωποι στο Μετρό Συντάγματος--Εργο του αρμόδιου Υπουργού Κώστα Καραμανλή

Τα βαγόνια ξεχειλίζουν. Οι πολίτες αναμένουν ο ένας στριμωγμένος δίπλα στον άλλον. Ο Covid-19 κάνει πάρτι. Στην Αττική γεμίζουν οι ΜΕΘ. .Ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής θεωρεί πως η εικόνα αυτή πιστοποιεί αξιόπιστο και αποτελεσματικό αγώνα κατά του κορωνοϊού

 

ΠΚ

Τρίτη πρωί στο Μετρό Συντάγματος. Στην αποβάθρα στοιβαγμένοι οι πολίτες που κατευθύνονται στις δουλειές τους. Μέσος όρος άφιξης του επόμενου συρμού 10 λεπτά. Τα βαγόνια ξεχειλίζουν. Οι πολίτες αναμένουν ο ένας στριμωγμένος δίπλα στον άλλον. Ο Covid-19 κάνει πάρτι. Στην Αττική γεμίζουν οι ΜΕΘ. Γεμίζουν και οι θάλαμοι των νοσοκομείων αναφοράς με ασθενείς.

Αν η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής θεωρούν πως η εικόνα αυτή πιστοποιεί αξιόπιστο και αποτελεσματικό αγώνα κατά του κορωνοϊού, τότε πάμε πάσο. Επειδή όμως η φωτογραφία αυτή που τράβηξε η συνάδελφος Δέσποινα Ζευκιλή πιστοποιεί ακριβώς το αντίθετο, διερωτώμεθα αν στο Υπουργείο Μεταφορών έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει!

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .