Φυτοφάρμακο glyphosate: Καταστρέφει σχεδόν το σύνολο των ανθρώπινων κυττάρων

Φυτοφάρμακο glyphosate: Καταστρέφει σχεδόν το σύνολο των ανθρώπινων κυττάρων

Φυτοφάρμακο glyphosate: Καταστρέφει σχεδόν το σύνολο των ανθρώπινων κυττάρων

Η σύγχρονη εποχή της βιομηχανοποιημένης αγροκαλλιέργειας περιλαμβάνει μία σειρά από σαφώς καθορισμένα βαρέα μέταλλα, καρκινογόνα, πλαστικά και παρασιτοκτόνα σε επικίνδυνα υψηλές ποσότητες. Φυτοφάρμακο glyphosate: Καταστρέφει σχεδόν το σύνολο των ανθρώπινων κυττάρων
Πλέον, όλες αυτές οι ουσίες συσσωρεύονται και δρουν σχεδόν στο σύνολο των ανθρώπινων ιστών.
Για παράδειγμα: Βαρέα Μέταλλα – Τοξικότητα και οι Διαταραχές Υγείας που Προκαλούν


Ένα από αυτά είναι το παρασιτοκτόνο της Monsanto, το glyphosate, το οποίο σε ακόμη μία έρευνα βρέθηκε ότι παγιδεύει τα τοξικά αυτά στο σώμα και περιορίζει την ικανότητα του οργανισμού να τα αποτοξινώνει.
Οι συγγραφείς της μελέτης μάλιστα καταλογίζουν στο glyphosate ότι είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα χημικά που απελευθερώνονται στο περιβάλλον.
Ας δούμε και Τι είναι οι τοξίνες και γιατί οφείλουμε να τις αποβάλλουμε; 

Πώς το glyphosate καταστρέφει τα ανθρώπινα κύτταρα

Το glyphosate, εντοπίζεται πιο συχνά στην κοινή ζάχαρη, το καλαμπόκι, τη σόγια και τα σιτηρά. Η εισαγωγή του στον οργανισμό αναστέλλει την έκφραση του γονιδίου ενός ενζύμου που λέγεται κυτόχρωμα P450 και μειώνει σημαντικά την παραγωγή του.
Το κυτόχρωμα αυτό παίζει πρωταρχικό ρόλο στην αποτοξίνωση των ξενοβιοτικών, όπως φάρμακα, καρκινογόνα και άλλα παρασιτοκτόνα. Με το να σταματάει αυτή τη διεργασία, το glyphosate ενισχύει συστηματικά τα επιβλαβή αποτελέσματα άλλων ουσιών που εισέρχονται στον οργανισμό.
Ως επακόλουθο, σταματάει την ομοιόσταση (η ισορροπία του οργανισμού) αυξάνει σημαντικά τη φλεγμονή και οδηγεί σε μία αργή αποδόμηση του κυτταρικού συστήματος.
Και όλοι ξέρουμε τις ολέθριες συνέπειες τους όταν χρονίζουν: Χρόνιες Φλεγμονές: Καταστρέφουν την υγεία, Σχετίζονται με όλες τις ασθένειες 

Οι τοξίνες συσσωρεύονται με τον καιρό και αποδομούν τα εντερικά τοιχώματα, ενώ τελικά διηθούνται στο αίμα και διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό καταστρέφοντας τη νευρολογική λειτουργία.
Μία ακόμη πολύ σημαντική λειτουργία που επηρεάζεται η είναι αυτή της αρωματάσης, το ένζυμο που μετατρέπει τα ανδρογόνα σε οιστρογόνα, της 21-υδροξυλάσης που συνθέτει την ορμόνη του στρες κορτιζόλη και την αλδοστερόνη που ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.  
Ας δούμε και Κορτιζόλη: Ο ρόλος της και γιατί ΔΕΝ πρέπει να αυξάνεται
επίσης αυτό, εκτός από τις φανερές συνέπειες που αναγράφονται, έχει και μία ακόμη, πιο μακροχρόνια και αδιόρατη ίσως ακόμη, αλλά ιδιαίτερα δυσάρεστη: Ορμονικό: Πώς οι άντρες μετατρέπονται σε… θηλυκά

Πώς διαλύει το έντερο

Παρά τις αποδείξεις, η Monsanto ισχυρίζεται ότι το glyphosate δε βλάπτει τους ανθρώπους καθώς ο μηχανισμός τον οποίο καταστρέφει δεν υπάρχει σε ανθρώπινα κύτταρα, αλλά μόνο σε φυτά (το μονοπάτι του σικιμικού). Αυτό είναι απλώς παραπληροφόρηση!!!
Αν και το μονοπάτι αυτό δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει σε ανθρώπινα κύτταρα, έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει στα ευεργετικά βακτηριακά κύτταρα που υπάρχουν στο ανθρώπινο έντερο. (Το 80% του ανοσοποιητικού μας δηλαδή!!!)
Τα κύτταρα αυτά είναι απαραίτητα γιατί με το μονοπάτι αυτό, τα καλά βακτήρια παράγουν απαραίτητες ουσίες όπως τα αμινοξέα φαινυλαλανίνη, τυροσίνη και τρυπτοφάνη.
Από τα αμινοξέα αυτά παράγονται απαραίτητες ουσίες για την πέψη, την αποτοξίνωση και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.
Καταστρέφοντας λοιπόν τη χλωρίδα του εντέρου, το glyphosate προκαλεί σοβαρά προβλήματα που εντοπίζονται στη δυτική διατροφή.
Δείτε και Η αλλοίωση της εντερικής χλωρίδας έχει δυσάρεστες συνέπειες
με αποτέλεσμα Ο δυτικός τρόπος ζωής ΣΚΟΤΏΝΕΙ!

Οι διαταραχές που έχουν συνδεθεί με αυτή τη δράση είναι οι φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου, η νόσος του Crohn, η παχυσαρκία, η άνοια και η κατάθλιψη.
Παράλληλα, περιορίζοντας τα καλά εντερικά βακτήρια, μειώνεται η δυνατότητα παραγωγής απαραίτητων βιταμινών και θρεπτικών ουσιών.
Ας δούμε Μικροβίωμα: Τα μικρόβια είναι ο ρυθμιστής της υγείας μας
και Η υγεία και η αρρώστια κρύβονται στο έντερο

Πλήρης απώλεια της Τρυπτοφάνης και η σχέση με την παχυσαρκία

Η κατανάλωση του glysophate οδηγεί σε πλήρη απώλεια των θειικών στο έντερο, οδηγώντας σε φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου. Καθώς όλο και περισσότερα χημικά απορροφώνται από το περιβάλλον, οι μεταβολές στην χημεία του σώματος οδηγούν σε λήψη βάρους και αναστολή απορρόφησης θρεπτικών συστατικών.
Επιπλέον, καθώς η τρυπτοφάνη είναι πρόδρομη ένωση της σεροτονίνης, η πλήρης απώλεια του αμινοξέος οδηγεί σε αίσθημα υπερφαγίας λόγω εντολών του εγκεφάλου.
Το κυτόχρωμα P450 αλλά και όλα τα ένζυμα αποτοξίνωσης του ήπατος είναι πολύ σημαντικά καθώς έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο του καθαρισμού του σώματος και της προστασίας από χιλιάδες τοξικά που καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή.
και ξέρουμε πως Κανείς δεν μπορεί να είναι υγιής χωρίς ένα δυνατό & καθαρό συκώτι
γι’ αυτό χρησιμοποιούμε συχνά Γαϊδουράγκαθο περιορίζει τις βλάβες, αποτοξινώνει & αναπλάθει το συκώτι

Πρέπει οπωσδήποτε να καταλάβουμε άμεσα το πρόβλημα που έχει ξεκινήσει να δημιουργείται με την επέμβαση του ανθρώπου στο γενετικό υλικό των σπόρων, και στη χρήση των ειδικών παρασιτοκτόνων τα οποία δεν έχουν καμία εξελικτική θέση στις αγροκαλλιέργειες.
Τα δύο αυτά θέματα, σε συνδυασμό με την πατεντοποίηση των σπόρων θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στον έλεγχο της παγκόσμιας παραγωγής από λίγες εταιρείες.
Δείτε και Πατέντες στα τρόφιμα: Ένα φρικιαστικό σενάριο γίνεται πραγματικότητα

Ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξεκινήσει οι συλλήψεις για ερασιτεχνική κηπουρική και στην Ελλάδα υπάρχουν ταμπέλες σε ορισμένα λαχανικά οι οποίες αναφέρουν ότι απαγορεύεται η φύτευση!!!
Αλίμονο, έτσι θα τα αφήσουν. Είναι πολλά τα λεφτά… Άρη: Monsanto: Η Βιοτεχνολογία, το Μονοπώλιο και τα Συμφέροντα
Δείτε και ΠΡΌΣΕΞΕ: Μπορεί να μπεις φυλακή για τα… ραπανάκια.
Έλεγχος στήν τροφή & στούς οικιακούς κήπους! 

Περαστικά μας Ολιγοπωλιακή βιομηχανική γεωργία αποφασίστηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα 
Πηγή: nutrilabs.gr

~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης.
Κάτι που εφαρμόζω και ίσως φανεί χρήσιμο και σε εσάς, καθώς δεν μπορούμε να γλυτώσουμε 100% από αυτήν την κατάσταση, είναι να αποτοξινώνω συχνά τον οργανισμό μου, ΑΛΛΆ με ασφαλή μέσα, όπως
Όλα βέβαια, ως συμπληρώματα διατροφής για ισχυρή δραστικότητα και αποτελεσματικότητα.
Σας διαθέτω, λοιπόν και τα 4 παραπάνω συμπληρώματα πιστοποιημένα και βιολογικά για αποτοξίνωση του συκωτιού, των νεφρών, του αναπνευστικού, του πεπτικού(πολύ σημαντικό), και εν γένει ολόκληρου του οργανισμού! 
Για περισσότερα και παραγγελίες, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
Μην  φοβάστε, θα το απαγορεύσουν και αυτό… κάποια στιγμή, δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά φαίνεται ακόμη: Απαγορεύουν Επικίνδυνα Φυτοφάρμακα, ΑΦΟΥ τα Καταναλώσουμε. Τι να κάνουμε 
Μέχρι τότε θα το τρώμε και θα το πίνουμε σχεδόν παντού: Monsanto και φυτοφάρμακο Roundup: Η Glyphosate δηλητηριάζει το πόσιμο νερό
Monsanto-Roundup: Η επικίνδυνη Glyphosate βρέθηκε σε κρασιά και μπύρες
Έρευνα: Καρκινογόνα δημητριακά γεμάτα χημικά 

Και βέβαια Όταν 3.672 διαφορετικά δηλητήρια ραντίζουν την τροφή μας τι περιμένουμε; Να γίνουμε καλά ή να αποκτήσουμε καρκίνο 
Θυμηθείτε Καρτέλ 10 πολυεθνικών γιγάντων ελέγχει ΌΛΑ τα τρόφιμα της αγοράς 
και Η χρήση γεωργικών φαρμάκων είναι πιο επικίνδυνη κι από την ραδιενέργεια 
Και ένα ακόμη προϊόν ευγενική χορηγία της μονσάντο πάντα για το καλό της υγιείας μας Η τρομακτική αλήθεια για το Roundup