Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 9

ΛΙΒΥΗ-ΕΒΡΟΣ! Το σχέδιο «απάντηση» της Τουρκίας στην Ελλάδα, ΑΠΕΙΛΕΣ σε Μάλτα και Ιταλία (vid)

Απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση η Άγκυρα. Πως; Μα με το μεταναστευτικό.
Η Άγκυρα βλέποντας πως η Ευρώπη οδηγείται στο να της επιβάλλει κυρώσεις, οι οποίες θα πλήξουν την εύθραυστη τουρκική οικονομία, μιας και η Ελλάδα κινείται πολύ καλά σε διπλωματικό αλλά και στρατιωτικό επίπεδο, ανακοινώνει ουσιαστικά πως θα ακυρώσει την Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης Τουρκίας του 2016 και πως θα στείλει εκατομμύρια παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη!


ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι μόνο μέσω του Έβρου, τον οποίο θωρακίζει η Ελλάδα εν όψει πιθανών τουρκικών προσπαθειών μαζικής προώθησης μουσουλμάνων, αλλά και μέσω της Λιβύης!!!!

Η Τουρκία προειδοποιεί Ιταλία και Μάλτα να ΜΗΝ ψηφίσουν υπέρ κυρώσεων στην Τουρκία, καθότι σε διαφορετική περίπτωση θα στείλουν παράνομους μετανάστες ΚΑΙ μέσω της Λιβύης, μιας και η παρουσία τους εκεί έχει ενισχυθεί, ενώ διαθέτουν βάση και στην Σομαλία.

ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ λοιπόν! Έβρος και Λιβύη!!!

Προσφάτως, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, Ομέρ Σέλικ, επανήλθε στην απειλή του μεταναστευτικού για την Ευρώπη:

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε δεν θα μπορεί πλέον να βασίζεται στη συνεργασία της Τουρκίας για την αναχαίτιση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών εάν προχωρήσει με επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία για τις ερευνητικές δραστηριότητες της στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν πρέπει να πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία για την Ανατολική Μεσόγειο και ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί μας σε άλλους τομείς».

Ξεκάθαρο το μήνυμα!

ΕΒΡΟΣ

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζονται για ακόμη ένα μεταναστευτικό κύμα στην περιοχή του Έβρου και των νησιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει παρατηρηθεί αύξηση περίπου 20% στις ροές καθώς διακινητές προσπαθούν να περάσουν ανθρώπους μέσα από διάφορα σημεία του ποταμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το sputniknews, συνοριοφύλακες και στρατιώτες προχωρούν σε αποτροπές που κινούνται αριθμητικά από 200 έως 400 άτομα.

Οι νέοι εξοπλισμοί που θα θωρακίσουν τον Έβρο είναι οι εξής:

Τρία μεγάλα μεγάφωνα προειδοποιητικών μηνυμάτων σε διάφορες γλώσσες και ανυπόφορων ήχων υψηλής συχνότητας,
Τέσσερα DRONES εναέριας παρακολούθησης,
15 θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό μεταναστευτικών ροών τις νυχτερινές ώρες,
10 θωρακισμένα τζιπ περιπολιών,
πέντε φουσκωτές βάρκες.