Τρίτη, Οκτωβρίου 27

Γ. Τράγκας: Γιορτάζουμε την επέτειο του «Όχι» με την επιβολή ενός γιγαντιαίου «Ναι» στην «ιατρική τυραννία», στη φασιστική επιβολή περιοριστικών μέτρων!

Και από σήμερα χρόνια πολλά για την επέτειο του ιστορικού «Όχι». Έχω την αίσθηση ότι η επέτειος αυτή είναι σημαδιακή. Μας βρίσκει πολιορκημένους από τους Τούρκους, από τον ισλαμοφασίστα και που είναι σε διαρκές παραλήρημα μεγαλείου, Ταγίπ Ερντογάν. Η αυριανή επέτειος του «Όχι» απέναντι στο φασιστικό και ναζιστικό άξονα, μας βρίσκει σε έναν πόλεμο σκιών στον οποίο η φτωχή πλειοψηφία του λαού είναι υποχρεωμένη να ζει ολοένα με λιγότερα, να ρευστοποιεί την περιουσία της και να μην μπορεί να αντιδράσει, να διαδηλώσει, να διαμαρτυρηθεί, γιατί κινδυνεύει να μολυνθεί ή να μολύνει.

Όλα όσα γίνονται, δήθεν για την προστασία της υγείας του λαού, καταλήγουν

στην πράξη να είναι σε βάρος της ζωής του, να μικραίνουν το προσδόκιμο ζωής του, να του δίνουν αναξιοπρεπή διαβίωση και τελικά την πρώτη αιτία θανάτου που είναι η φτώχεια.

Σίγουρα οι Έλληνες, που ξεχύθηκαν σαν αύριο στους δρόμους πριν 80 χρόνια φωνάζοντας κατά του Μουσολίνι και του φασισμού, ήξεραν ότι μπορεί να χάσουν τη ζωή τους ή την υγεία τους στον πόλεμο. Όμως δεν κρύφτηκαν στα σπίτια τους ούτε έμειναν ασφαλείς. Πήγαν να πολεμήσουν για την πατρίδα, την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία. Είναι σημαδιακή η αυριανή ημέρα που γιορτάζεται χωρίς ουσιαστικά απόδοση τιμών στους νεκρούς. Σε όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους για να μπορούν οι επόμενες γενιές των Ελλήνων να ζούνε ελεύθερα.

Είναι περίεργες και σκοτεινές οι ημέρες που ζούμε. Λένε ότι φταίει ένας ιός γρίπης που μας εμποδίζει να παρελάσουμε, να πάμε στις εκκλησίες, να κάνουμε φιέστες και μνημόσυνα για την μεγάλη επέτειο. Σίγουρα κάποιοι μας θέλουν, για δικούς τους λόγους, λιγότερο ή καθόλου πατριώτες, λιγότερο ή καθόλου πιστούς, Χριστιανούς, περισσότερο αδιάφορους για την Δημοκρατία και την ελευθερία, και εντελώς απαθείς, παθητικούς για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Γιορτάζουμε την επέτειο του «Όχι» με την επιβολή ενός γιγαντιαίου «Ναι» στην «ιατρική τυραννία», στη φασιστική επιβολή περιοριστικών μέτρων, στον απόλυτο έλεγχο της ανθρώπινης κανονικότητας και στον περιορισμό έως την εξάλειψη όλων των ατομικών ελευθεριών. Γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου μέσα σε ατμόσφαιρα φόβου και όχι ενθουσιώδους πατριωτισμού. Μέσα σε κλίμα εθνικής ταπείνωσης και ηττοπάθειας.

Η κυβέρνηση αντί να ασχολείται με την εξύψωση του φρονήματος και του ηθικού του λαού, ασχολείται με το πώς θα αρπάξει την πρώτη κατοικία και πώς θα πτωχεύουν οριστικά και αμετάκλητα τα φυσικά πρόσωπα. Μιλάμε για κάτι ανάλογο της γερμανικής Κατοχής. Δηλαδή για αυτό που πολέμησαν οι Έλληνες το 1940. Σήμερα έχουμε μια φιλογερμανική αντιλαϊκή κυβέρνηση που, μέσω της πανδημίας και της πρωτοφανούς διάχυσης φόβου και πανικού για τον κορονοϊό, επιβάλλει την απόλυτη φτωχοποίηση των μαζών, τον υπερπλουτισμό μιας συγκεκριμένης ελίτ και την μεθόδευση παράδοσης εθνικών, κυριαρχικών δικαιωμάτων όπως έχουν αποφασίσει οι Γερμανοί. Ίσως μας σώσουν οι ανεμόμυλοι των θεών, η διεθνής συγκυρία.

Οι Αμερικανικές εκλογές θα δείξουν αν θα κινηθούμε πάλι προς την κανονικότητα και την οικονομική ανάπτυξη ή προς το σκοτάδι και τον απόλυτο έλεγχο των πληθυσμών που θέλει η λέσχη των δισεκατομμυριούχων και τα αφεντικά του διαδικτύου. Ίσως θα κρίνει τον κίνδυνο η κόντρα του κυρίου Εμανούελ Μακρόν με τον ψυχασθενή Ερντογάν που θέλει να γίνει ο αρχηγός του Ισλάμ, ο νέος Μωάμεθ. Οι Γερμανοί πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στη γέφυρα με το Παρίσι ή το μεγάλο πελάτη τους που λέγεται Τουρκία. Και φυσικά θα πάνε με τον Μακρόν. Αυτό μπορεί να είναι καλό για μας.
Όσοι με ακούτε σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου είτε στην επικράτεια είτε στην ομογένεια, πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να ξεφύγομε από τα lockdowns, τα φασιστικά μέτρα, τη διεύρυνση των ανισοτήτων, την «ιατρική τυραννία», και την αλλαγή της φυσιολογικής και κανονικής ζωής που μέχρι τώρα ξέραμε.

Στείλτε ένα sms, ένα email, κάντε ένα τηλεφώνημα στους φίλους σας στην ομογένεια. Προσπαθήστε να σπρώξετε τα πράγματα προς την κατάργηση των lockdowns και την επικράτηση της λογικής. Οι τελευταίες εμφανίσεις του κυρίου Μπάιντεν και οι απώλειες μνήμης που εμφανίζει σε διάφορες συνεντεύξεις του, ο τρόπος που έχει αντιμετωπίσει τη διαφθορά του παιδόφιλου γιού του, δείχνουν ότι όπισθεν αυτού βρίσκονται δυνάμεις που θέλουν τον απόλυτο έλεγχο του Λευκού Οίκου χωρίς ουδεμία αντίσταση του ενοίκου του.

Η 3η Νοεμβρίου θα είναι ημέρα ανεξαρτησίας ή ημέρα μεγάλης παγκόσμιας αλλαγής. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα Γκέιτς θέλει τον έλεγχο πληθυσμών. Είναι πασίγνωστο πλέον ότι θέλουν να περιορίσουν τις μαζικές αντιδράσεις δισεκατομμυρίων ανθρώπων για τις ήδη υπάρχουσες ανισότητες. Ήδη ξεσπάνε σε όλες τις περιοχές του κόσμου για την πείνα που έφεραν τα μέτρα του covid19.

Αύριο γιορτάζουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, δηλαδή την επέτειο του πολέμου κατά των Ιταλών και των Γερμανών. Γιορτάζουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με τον τουρκικό στόλο να παραβιάζει καθημερινά τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Έχουμε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που ποτέ δεν έχει μιλήσει εναντίον των Γερμανών και ποτέ δεν έχει απαιτήσει την επιστροφή του κατοχικού δανείου και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Δυστυχώς έχουμε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο στενό φίλο του δωσιλόγου και αποδράσαντος Μιχάλη Χριστοφοράκου αλλά και όλων αυτών που εδώ και χρόνια απεργάζονται εθνικές υποχωρήσεις στο Αιγαίο.

Τα παιδιά του ελληνικού λαού δεν θα πάνε σήμερα και αύριο με τις σημαιούλες τους να παρακολουθήσουν παρελάσεις. Με το πρόσχημα του covid19 καταργήθηκαν και οι συμβολικές αποδόσεις τιμών. Ο Μητσοτάκης θέλει και φροντίζει να ταφούν στην μνήμη των Ελλήνων όλα τα στοιχεία των αγώνων για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας. Γύρω του έχει ανθρώπου του ΕΛΙΑΜΕΠ, εκπροσώπους των γερμανικών συμφερόντων. Εμείς πρέπει να δράσουμε αντίθετα, πρέπει να οργανωθούμε σε όλη τη χώρα και αυτή τη φορά προσεκτικά, αποφασιστικά και δυναμικά. Πρέπει να δράσουμε κατά της επιβολής φασιστικών μέτρων. Πρέπει να αποτινάξουμε τον ιό της φοβίας από μέσα μας. Πρέπει να ήμεθα έτοιμοι για συγκρούσεις με τον εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό. Η ατμόσφαιρα θυμίζει έντονα την ατμόσφαιρα Κατοχής. Παντού όπου κοιτάξεις πληγωμένοι και πεινασμένοι, και ανάμεσά τους κοράκια, λαδέμποροι, τοκογλύφοι, δωσίλογοι, νευρομάνθρωποι, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία τους.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .