ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΑΦΓΑΝΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟ ΛΑΟ!--ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ--Δέκα Χιλιάδες ευρώ εξτρα σε κάθε λαθρομετανάστη να μείνει στην Ελλάδα από την Ε.Ε


10.000 χιλιάδες Ευρω για να μην ξεκολλήσουν από την Χώρα μας δίνουν τα Συμφέροντα αλλοίωσης του πληθυσμού  σε κάθε ενήλικα Λαθρομετανάστη για να παραμείνει την Ελλάδα!!! Το βάφτισαν Νεο Πρόγραμμα και τους αποθηκεύουν στην Ελλάδα!!!

“Χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους επειδή είμαστε μια γηράσκουσα κοινωνία”, δήλωσε η αξιωματούχος της ΕΕ για τη μετανάστευση Ylva Johansson…

Δεν τους βάζει στο σπίτι της αλλά την ΑΠΟΘΗΚΗ της Ελλάδας..Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen  δήλωσε οτι “Η μετανάστευση είναι περίπλοκη, το παλιό σύστημα για την αντιμετώπισή του στην Ευρώπη δεν λειτουργεί πλέον” οπότε να τους αφήσουν στην Ελλάδα για να είναι οι άλλες Ευρωπαϊκές Χωρες  ελεύθερες και χωρις να τους έχουν στα πόδια τους…Ας αλλοιωθεί ο πληθυσμός της Ελλάδας..VIVA ΟΥΡΣΟΥΛΑ..

Αλλά δεν φταίει κανείς η δηθεν Ελληνική Κυβέρνηση υπακούει στην Αντικατάσταση πληθυσμού του Ελληνα και εκτελεί εντολές..

ΔΕΙΤΕ και σχετικό video που μεταδόθηκε απο το ΒΕΡΓΙΝΑ TV

 

 

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
https://amazonios.net/deka-chiliades-eyro-extra-se-kathe-lathrometanasti-na-meinei-stin-ellada-apo-tin-e-e/

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα