Δευτέρα, Οκτωβρίου 5

Ο Τραμπ πήρε εξιτήριο

Ο Τραμπ πήρε εξιτήριο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε μέσω twitter πως θα βγει από το νοσοκομείο στις 6:30 το απόγευμα (22.30 π.μ. ώρα Ελλάδας). Μην φοβάστε τον Covid», έγραψε ο Τραμπ, μεταξύ άλλων.

Λίγο αργότερα, στις 22.13 ώρα Ελλάδας περίπου, επιβεβαιώθηκε πως ο πρόεδρος Τραμπ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μέσω της ενημέρωσης του γιατρού του Λευκού Οίκου. 

Χθες το απόγευμα, ο πρόεδρος έλαβε την τρίτη δόση της ρεμδεσιβίρης, δήλωσαν οι γιατροί, που επισήμαναν πως ο πρόεδρος δεν έχει αποφύγει πλήρως τον κίνδυνο, ωστόσο έχουν περάσει περισσότερες από 72 ώρες από την τελευταία φορά που παρουσίασε πυρετό, ενώ και οι εκτιμήσεις των γιατρών υποστηρίζουν την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο με ασφάλεια. 

Η ανακοίνωση του προέδρου Τραμπ έρχεται λίγη ώρα πριν από τη νέα ενημέρωση του γιατρού γιατρού του Λευκού Οίκου για την πορεία της υγείας του. 

Συγκεκριμένα, ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ ήταν προγραμματισμένο να προβεί στις 22:00 ώρα Ελλάδας σε νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος προχώρησε στην ανακοίνωση του εξιτήριού του λίγο πριν από τις 21.40 ώρα Ελλάδας.

«Η υγεία του συνεχίζει να βελτιώνεται», δήλωσε ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους, σημειώνοντας ότι η απόφαση για πιθανό εξιτήριο από το νοσοκομείο θα ληφθεί «αργότερα σήμερα Δευτέρα».

Η ανάρτηση του προέδρου Τραμπ αναφέρει τα εξής: 

«Θα φύγω σήμερα από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε τον Covid. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια!»

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ:

I will be leaving the great Walter Reed Medical Center today at 6:30 P.M. Feeling really good! Don’t be afraid of Covid. Don’t let it dominate your life. We have developed, under the Trump Administration, some really great drugs & knowledge. I feel better than I did 20 years ago!
 
 

Στις ΗΠΑ έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του Covid-19 σχεδόν 210.000 άνθρωποι. Ο Τραμπ έχει υποβληθεί σε θεραπεία στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ από την Παρασκευή το απόγευμα. Παράλληλα, σήμερα Δευτέρα έγινε γνωστό πως η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Kayleigh McEnany, διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό.

Ο Τραμπ υπερασπίζεται την απόφαση να κάνει βόλτα με αυτοκίνητο ενώ πάσχει από Covid-19

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε την απόφασή του να βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου λαμβάνει θεραπεία για την Covid-19 και να κάνει μια σύντομη βόλτα με αυτοκίνητο, μετά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχτηκε ότι θέτει τον ίδιο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

«Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής», έγραψε στο Twitter.

Η σχετική ανάρτηση του προέδρου Τραμπ:

Η σχετική ανάρτηση του προέδρου Τραμπ:

 

Δυναμικά επανήλθε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντόναλντ Τραμπ

Αν και αποσύρθηκε για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το θετικό τεστ του στον Covid-19, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σήμερα, Δευτέρα, δυναμικά στο Twitter, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ.

Πριν καλά καλά ξημερώσει, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιδόθηκε στην αποστολή σειράς αναρτήσεων, καλώντας τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν.

«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ FAKE NEWS ΜΜΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», έγραψε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΗΠΑ.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .