Δευτέρα, Οκτωβρίου 5

ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ – ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΡΤΣΑΧ! ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ

ragdaies ekselikseis

Ραγδαίες εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρωσία αλλά και το Ιράν μπαίνουν στον πόλεμο που μαίνεται στην περιοχή υπέρ της Αρμενίας.

Συγκεκριμένα, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι αποστέλλει αυτήν την ώρα στρατιωτικές δυνάμεις ως «ειρηνευτική δύναμη» προκειμένου να αποτρέψει την άλωση του Στεπανακέρτ και την σφαγή των Αρμενίων κατοίκων της περιοχής.

Η στρατιωτική δύναμη πιθανότατα θα είναι εθελοντών της Wagner.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στρατιωτικές δυνάμεις κατευθύνονται ήδη αυτή τη στιγμή στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ, κατόπιν συνεννόησης του Ερεβάν με την Μόσχα.

Την ίδια ώρα, οι Ιρανοί μετακίνησαν τα ξημερώματα μια ολόκληρη τεθωρακισμένη μεραρχία στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν,καθώς οι Ιρανοί αξιωματούχοι φοβούνται όντως εξάπλωση του πολέμου στο ιρανικό έδαφος.

Να υπενθυμίσουμε ότι προ λίγων ημερών, οι Αρμένιοι κατέρριψαν αζέρικο – τουρκικό drone, το οποίο περιέργως κατέπεσε εντός ιρανικής επικράτειας.

Οι δυνάμεις που μετακινήθηκαν στα σύνορα αποδεικνύουν ότι πρόκειται για δύναμη όχι μόνο απόκρουσης αλλά και με δυνατότητες εισβολής. Πρόκειται για περίπου 200 ιρανικά άρματα μάχης, αυτοκινούμενα πυροβόλα, πύραυλοι εδάφους-εδάφους μετακινήθηκαν στα σύνορά με την περιοχή του Ναγκόρνο/Καραμπάχ.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .