Κυριακή, Οκτωβρίου 18

ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ… – ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

2735087

Έτοιμος να κατέβει στις προσεχείς εκλογές ακόμα και μέσα από τη φυλακή δηλώνει με δήλωσή του πριν λίγο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Διαβάστε τη δήλωσή του:

Οι τούρκοι διεκδικούν επίσημα το μισό Αιγαίο πέλαγος και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελληνικής ΑΟΖ. Μετά τις προδοτικές δηλώσεις Γεραπετρίτη, που χαρίζει κυριαρχικά δικαιώματα στην τουρκία πέραν των 6 ναυτικών μιλίων από τις ακτές μας,

ο Ερντογάν ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας. Κυκλοφόρησε χάρτη με το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι την Κύπρο υπό κατάληψη. Την ίδια ώρα ο Μητσοτάκης γελοιοποιείται στις Βρυξέλλες, ζητώντας εμπάργκο όπλων κατά της τουρκίας και εισπράττοντας πανηγυρικό ΟΧΙ από όλες τις ανθελληνικές δυνάμεις της Ε.Ε.

Την ίδια ώρα η Ελλάς καταλαμβάνεται από ορδές ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Η κυβέρνηση της ΝΔ – που εμπαίζει την κοινή γνώμη με φράχτες μακέτες – χαρίζει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να έχουν wifi οι αλλοδαποί στα hot-spot. Με απλά λόγια, όποιος παραβιάζει τα σύνορα και εισβάλλει στην Ελλάδα, λαμβάνει κάρτα για αναλήψεις από την τράπεζα, δωρεάν σίτιση και στέγαση, με την προοπτική διαμερίσματος και τώρα δωρεάν WiFi.

Τώρα καθίσταται σαφές για ποιους λόγους ολόκληρο το Σύστημα έχει στοχοποιήσει κάθε φωνή εθνικής αντίστασης. Όπως τόνισα και εντός του δικαστηρίου η απόφαση είχε προαναγγελθεί από τους πολιτικούς μου αντιπάλους και έχει στόχο την πολιτική μου εξόντωση αυτή την τόσο κρίσιμη εθνικά περίοδο. Δε σταματάμε τους εθνικούς αγώνες, προχωράμε εμπρός, αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και θα είμαστε παρόντες στις επόμενες εκλογές διεκδικώντας την δυναμική επιστροφή μας στο προσκήνιο ως μαχόμενη εθνική αντιπολίτευση. Ακόμα και μέσα από τη φυλακή! Το κάναμε στο παρελθόν, θα γίνει και στο άμεσο μέλλον!

Ηλίας Κασιδιάρης

 

Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .