ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΟΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑ ΤΟ ORUC REIS – H ΝΤΟΡΑ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ [ΧΑΡΤΗΣ]ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΟΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑ ΤΟ ORUC REIS – H ΝΤΟΡΑ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ [ΧΑΡΤΗΣ]


ektakti eidisi

Με τον πομπό AIS ανοικτό για να γίνει γνωστή παγκοσμίως η απίστευτη ξεφτίλα της Ελλάδας, το Oruc Reis έκανε αναστροφή πριν λίγο και τώρα κινείται ολοένα και πιο κοντά στο Καστελόριζο.

Οι κινήσεις του ερευνητικού πλοίου και των συνοδών – πολεμικών δυνάμεων της Τουρκίας είναι εν γνώση της στρατιωτικής ηγεσίας που είναι έτοιμη να προασπίσει τα κουτσουρεμένα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Σε αντίθεση με τους στρατιωτικούς μας, ο Κούλης ο Μητσοτάκης δεν ξεκολλάει από τον Έβρο και τη Σαμοθράκη όπου για να επισκεφτεί τον γιόκα του, κάνει διακοπές σαν κάγκουρας με το BMW X6 με τις μαύρες ζάντες.

Δείτε τώρα την πορεία του Oruc Reis:

rr

Η κίνηση αυτή μόνο συμπτωματική δεν είναι αφού όπως έγραψε πριν λίγο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η Μπακογιάννη έστρωσε το κόκκινο χαλί στους Τούρκους με τη συνέντευξή της σε ελληνική εφημερίδα. Τόνισε ότι τα 6 νμ αποτελούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Ιδού τα αποτελέσματα λίγη μόλις ώρα μετά. Καλώς δεχτείτε τους…

 https://www.makeleio.gr

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα