Ξεσπά ο Φίλιππος Σοφιανός: «Η τηλεόραση πια έχει ξεβρακωθεί. Απόλυτη χυδαιότητα, το σύνδρομο του μπανιστιρτζή»!

Ξεσπά ο Φίλιππος Σοφιανός: «Η τηλεόραση πια έχει ξεβρακωθεί. Απόλυτη χυδαιότητα, το σύνδρομο του μπανιστιρτζή»!

Ο Φίλιππος Σοφιανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» το μεσημέρι της Παρασκευής και μίλησε για όλα με την Νάντια Κοντογεώργη. Μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος ηθοποιός κατακεραύνωσε τα ιδιωτικά κανάλια για τα reality που παρουσιάζουν στη μικρή οθόνη.παρουσιάζουν στη μικρή οθόνη.

«Η τηλεόραση πια έχει ξεσπαθώσει, έχει ξεβρακωθεί, δεν την ενδιαφέρει καμία επιμόρφωση, δεν την ενδιαφέρει καμία κουλτούρα, κανένας πολιτισμός. Δεν μιλάω για τη δημόσια τηλεόραση, μιλάω για τα ιδιωτικά κανάλια, τα οποία είναι ιδιωτικά μαγαζιά και κάνουν τη δουλειά τους.

Η δουλειά τους είναι αυτή, να βγάλουν φράγκα. Το “βγάζω φράγκα” σημαίνει ότι υποκινώ τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου, τα γαργαλάω, τα τσιγκλάω για να τα κάνω θέμα και νούμερα ακροαματικότητας για να δείξω την άλλη μέρα ότι να ποιο είναι το πρώτο κανάλι. Στηριγμένο που; Στην απόλυτη χυδαιότητα; Στο απόλυτο ριάλιτι; Στην απόλυτη κλειδαρότρυπα; Στο σύνδρομο του μπανιστιρτζή που θέλουν όλοι να βάλουν το μάτι σε μια κλειδαρότρυπα και να βλέπουν τι κάνει ο άλλος; Είναι εξωφρενικό αυτό το πράγμα», είπε ο Φίλιππος Σοφιανός

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα