Κυριακή, Οκτωβρίου 18

Θαυματουργό Ποτό Σκοτώνει Τα Καρκινικά Κύτταρα


Θαυματουργό Ποτό Σκοτώνει Τα Καρκινικά Κύτταρα

Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει απο τα μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους!

Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα. 


Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Επαιρνε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες, τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί, και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής. Χάρη σε αυτό το ποτό! Δεν βλάπτει σε τίποτα να δοκιμάσετε. 

Είναι σαν ένα ποτό θαύμα! Και είναι απλό. 

Χρειάζεται μία ρίζα τεύτλων (δηλαδή των παντζαριών), ένα καρότο και ένα μήλο, που θα τα συνδυάσετε μαζί για να κάνουν το χυμό! Πλύνετε τα παραπάνω, τα κόβεται με τη φλούδα σε κομμάτια – τα βάζετε στον αποχυμωτή, και αμέσως πίνετε το χυμό. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο λεμόνι ή λάιμ για περισσότερο δροσιστική γεύση. 

Αυτό το ποτό θαύμα είναι αποτελεσματικό για τις ακόλουθες παθήσεις:

1. Αποτρέπει τα καρκινικά κύτταρα που αναπτύσσονται, και συγκρατεί τα καρκινικά κύτταρα να μην αναπτυχθούν.

2. Αποτρέπει την ασθένεια του ήπατος, νεφρού, πάγκρεας, καθώς και να θεραπεύσει το έλκος.

3. Ενισχύει τον πνεύμονα, την πρόληψη καρδιακής προσβολής και την υψηλή αρτηριακή πίεση

4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

5. Καλό για την όραση, τα κόκκινα και τα κουρασμένα μάτια ή την ξηροφθαλμία 

6. Βοηθάει στην εξάλειψη μυικών πόνων

7. Αποτοξινώνει, βοηθώντας την κινητικότητα του εντέρου, και εξαλείφει την δυσκοιλιότητα. Επομένως θα κάνει το δέρμα σας πιό υγιές και να φαίνεται πιο λαμπερό. Σαν να το έστειλε ο Θεός για το πρόβλημα της ακμής.

8. Βελτιώνει την κακοσμία του στόματος, που οφείλεται στην δυσπεψία, και την λοίμωξη του λαιμού.

9. Ελαττώνει τους πόνους.

10. Βοηθάει τον πάσχων απο αλλεργική ρινίτιδα (πυρετός εκ χόρτου). 

Δεν υπάρχει απολύτως καμία παρενέργεια. Ιδιαίτερα θρεπτικό και απορροφάται εύκολα. Πολύ αποτελεσματικό αν χρειαστεί να χάσετε βάρος.Θα παρατηρήσετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα βελτιωθεί μετά από 2 εβδομάδες.
Φροντίστε να το πίνετε αμέσως από τον αποχυμωτή για καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια σχετική έρευνα και διαπιστώσαμε ότι το ξενόγλωσσο διαδίκτυο έχει κατακλυστεί με τη συγκεκριμένη είδηση, χωρίς να βρούμε κάποιο αξιόλογο αντεπειχείρημα. Η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις αυτές τροφές έχουν εξαιρετικές ιδιότητες.

Συνοπτικά αναφέρουμε ότι:

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό. Η βητακυανίνη μπορεί να περιορίσει τη βλάβη που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες αλλά και να αναστείλει τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων στο στομάχι, το έντερο, τους πνεύμονες, και το νευρικό σύστημα, σύμφωνα με κάποιες έρευνες.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Διαβάστε επίσης και αυτό το εξαιρετικό άρθρο για τα οφέλη του χυμού του παντζαριού

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του καρότου είναι πολλές, γι’αυτό άλλωστε και οι αρχαίοι Έλληνες το αποκαλούσαν «φίλτρον» του οργανισμού. 

Βελτιώνονται τα συμπτώματα τυμπανισμού, κολικών, κολίτιδας, διάρροιας και του πεπτικού έλκους.
Αποτρέπεται η κατακράτηση υγρών και η κυστίτιδα.
Η αυξημένη κατανάλωση του ενδείκνυται σε καταστάσεις ρευματοειδούς και ουρικής αρθρίτιδας.
Θεραπεύεται ο βήχας, η βρογχίτιδα και το άσθμα
Προλαμβάνονται και θεραπεύονται λοιμώξεις αναπνευστικού συστήματος
Ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα
Τέλος να αναφέρουμε ότι η κατανάλωσή του έχει αντικαρκινικές ιδιότητες καθώς περιέχει την αντικαρκινική ουσία φαλκαρινόλη
Διαβάστε περισσότερα για το καρότο, εδώ

Το μήλο είναι θρεπτικό φρούτο, περιέχει αρκετές φυτικές ίνες, βιταμίνες (C), αντιοξειδωτικά και μέταλλα, τα οποία είναι πολύ ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό,
Επίσης τα μήλα περιέχουν πηκτίνη η οποία ρυθμίζει την χοληστερόλη και αποτοξινώνει το σώμα όπως άλλωστε και όλες οι τροφές που περιέχουν πηκτίνη.
Διαβάστε περισσότερα για την πηκτίνη εδώ! 
Και για το μήλο και τα οφέλη του εδώ!

Σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε εάν ο χυμός αυτός μπορεί πράγματι να θεραπεύσει τον καρκίνο. Ωστόσο, τα συστατικά του είναι εξαιρετικά, φημισμένα για τη δράση τους και δεν προκαλούν παρενέργειες.

Δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε! 

“Τροφή”: Γνωρίστε τέλος ένα ακόμη δυνατό όπλο ενάντια στον καρκίνο! Πρόκειται για το υψηλής ποιότητας, βιολογικό, καθαρό γκραβιόλα το οποίο και διαθέτω σε προνομιακή τιμή.

Όποιος ενδιαφέρεται για αυτόν τον εξολοθρευτή του καρκίνου ως συμπλήρωμα διατροφής ΜΌΝΟ σε κάψουλα, ας επικοινωνήσει στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com για περισσότερες πληροφορίες και αγορά!



Και στην ενότητά μας “χυμοί”, θα βρείτε πληροφορίες και ιδιότητες άλλων χυμών και αρκετές συνταγές που προασπίζουν την υγιεία μας!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .