Πέμπτη, Οκτωβρίου 22

Το τηλεφώνημα της Καίτης Γκρέυ σε γνωστό στιχουργό, που έσπευσε άρον άρον σπίτι της: «Έλα να με σώσεις»


Θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με την «εξαφάνιση» της θρυλικής λαϊκής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ.
Ένα τηλεφώνημά της σε επιστήθιο φίλο της, γνωστό στιχουργό, ήταν αρκετό για να αναστατώσει την Αστυνομία, φίλους και συγγενείς της κυρίας του πάλκου.

«Έλα να με προλάβεις! Πεθαίνω» ήταν τα λόγια που έκοψαν την ανάσα του γνωστού στιχουργού και φίλου της (ο ίδιος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, ωστόσο όσα επακολούθησαν έχουν καταγραφεί στο Aστυνομικό Tμήμα Νέας Σμύρνης). Ήταν γύρω στις 4 το μεσημέρι, όταν ο γνωστός

στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός άκουσε από την άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής μια πολύ γνώριμη φωνή σχεδόν να τον εκλιπαρεί. «Πεθαίνω. Eλα να με σώσεις», ήταν τα λόγια της Γκρέυ.

«Το αίμα μου πάγωσε. Είναι πολύ καλή φίλη πολλών χρόνων και δεν ήταν δυνατόν να μη βρεθώ κοντά της. Eτσι μαζί με δύο ακόμα άτομα, που είναι πολύ γνωστά στον καλλιτεχνικό χώρο και φίλοι της Καίτης, σπεύσαμε στο σπίτι της, στη Νέα Σμύρνη» λέει ο στιχουργός, ο οποίος έχει πολλές περγαμηνές στο ενεργητικό του με τα τραγούδια του και συνεχίζει την ανατριχιαστική περιγραφή: «Για πάνω από μισή ώρα δεν απαντούσε η Καίτη στο θυροτηλέφωνο. Eτσι αναγκαστήκαμε μετά και από την προτροπή της αντιδημάρχου της Νέας Σμύρνης να απευθυνθούμε στο Aστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης». Σύμφωνα με όσα αναφέρει αποκλειστικά στην «Espresso» ο ίδιος, το περιπολικό έφθασε αμέσως στο σπίτι της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας, ενώ επιστρατεύτηκε και κλειδαράς!

«Όσο και αν χτυπούσαμε δεν ακούστηκε καμιά φωνή. Είχαμε υποθέσει ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί στην Γκρέυ» λέει ο στιχουργός.

«Αφού ο κλειδαράς άνοιξε πηδώντας από την μπαλκονόπορτα του διπλανού σπιτιού, αντικρίσαμε την Καίτη τρομαγμένη, μη μπορώντας να μιλήσει. Την αφήσαμε λίγο να συνέλθει και τότε μας είπε πως της έχουν αρπάξει χρυσαφικά και προσωπικά της αντικείμενα! Οι αστυνομικοί αφού κατέγραψαν τα πάντα αποχώρησαν από το σπίτι και εμείς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο στιχουργός!

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της «Espresso», δεν είναι λίγα τα βράδια που περίοικοι ακούνε τη μεγάλη τραγουδίστρια να ζητάει βοήθεια, σχίζοντας με τη φωνή και τα ουρλιαχτά της τη σιωπή της νύχτας!

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη τραγουδίστρια καταγγέλλει κλοπή από το σπίτι της. Τον Φεβρουάριο του 2018 είχε κάνει μήνυση, κατηγορώντας μια επιστήθια φίλη της.

Μάλιστα στη μήνυση αναφέρεται ότι της είχαν ρίξει δηλητήριο στο νερό, με σκοπό να τη σκοτώσουν και να της πάρουν πολύτιμα τιμαλφή. Τότε η τραγουδίστρια είχε καταγγείλει ότι ενώ ήταν στο νοσοκομείο τής είχε αφαιρέσει το ποσό των 4.500 ευρώ, καθώς και πολλά είδη από την… κουζίνα της!

    -ΠΗΓΗ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .