Παρασκευή, Οκτωβρίου 2

Τι ακριβώς κερδίζει η αποικία Ελλάδα όταν εξευτελίζεται... πέραν του τίτλου του ξένου προτεκτοράτου;


Thanassis Avgerinos

Το εντυπωσιακό της ιστορίας δεν είναι τι ζητάνε και τι επιδιώκουν οι Αμερικανοί. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν: Γαία πυρί μιχθήτω στη γειτονιά μας, όπως και στον κόσμο ολόκληρο.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι η "ελληνική διπλωματία" συνυπογράφει και διακηρύττει για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία ευθέως εχθρικές προς τη Ρωσία (και βλακώδεις επί της ουσίας) θέσεις, αν και ως πρόσφατα παρίστανε ότι...

επιδιώκει "αναθέρμανση σχέσεων" με τη Μόσχα μετά τα ξεφτιλίκια με τις διατεταγμένες από τους "συμμάχους" μας απελάσεις Ρώσων διπλωματών το 2018.

Τι ακριβώς κερδίζει η Ελλάδα όταν εξευτελίζεται δημοσίως και ρίχνει τόσο χαμηλά την όποια "εξωτερική πολιτική" της, πέραν του τίτλου του ξένου προτεκτοράτου; Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να μην ξαναχρειαστεί να υποστούμε όσα δώρα και καλά μας μοίρασαν οι ΗΠΑ στον 20ό αιώνα (σφαγή του μισού ελληνικού πληθυσμού στα ξερονήσια και τις φυλακές μετά τον εμφύλιο, επταετής χούντα, που "ξεπλύθηκε" με μισή συγγνώμη Κλίντον, εισβολή και κατοχή του 40% της Κύπρου κ.ο.κ.) για να θυμηθούμε και να ξαναδιδαχθούμε...

- «Αιχμές» Πομπέο κατά Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .