Παρασκευή, Οκτωβρίου 2

Ακυρώνεται ο διορισμός Ζαρούλια με παρέμβαση Μαξίμου

Θέμα χρόνου είναι η ακύρωση του διορισμού της Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή, μετά τη θύελλα που προκάλεσε η απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για την απόφαση να διορισθεί ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του συζύγου της Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Σε πρώτη φάση, ο διορισμός «παγώνει» και η Ζαρούλια δεν αναλαμβάνει καθήκοντα τουλάχιστον έως την έκδοση της δικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια, ως μετακλητής υπαλλήλου, στον πρώην Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής:

«Βάσει του Κανονισμού της Βουλής, πρώην Πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων δικαιούνται έναν μετακλητό υπάλληλο της επιλογής τους. Το δικαίωμα αυτό έληγε με το πέρας της προηγούμενης βουλευτικής περιόδου. Με τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής της 26ης/2/2019, το δικαίωμα αυτό παρετάθη και κατά την τρέχουσα βουλευτική περίοδο.

Είναι αυτονόητο ότι μετά την δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου θα δρομολογηθούν άμεσα οι ενδεδειγμένες τροποποιήσεις στον Κανονισμό της Βουλής. Εν τω μεταξύ δεν πρόκειται να αναλάβει υπηρεσία και να εκδοθεί πράξη ανάληψης καθηκόντων»..lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .