Δευτέρα, Οκτωβρίου 12

Τρόμος στην Καλλιθέα! – Επίθεση με βαριοπούλες στο σπίτι υποψήφιου βουλευτή – Δείτε πως καταστρέφουν οι αναρχοάπλυτοι (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

kal2-ink

Επίθεση τα ξημερώματα με βαριοπούλες και λοστούς, από επτά αναρχοάπλυτους δέχτηκε στο σπίτι του ο υποψήφιος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν  Στέλεχος των Ελλήνων για την Πατρίδα, Τρύφων Μπουγάς, ο οποίος σήμερα κατέχει την θέση Δημοτικού Σύμβουλου με την παράταξη των Ελλήνων για την Καλλιθέα.

Οι γνωστοί-άγνωστοι χτυπούσαν με μανία κάθε τι που έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας τρόμο σε ολόκληρη την γειτονιά. Να σημειωθεί ότι υπήρξαν υλικές ζημιές και το αυτοκίνητο

του δημοτικού συμβούλου καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στην περιοχή μετά από έλεγχο της αστυνομίας συνελήφθη ένα άτομο με βαριοπούλα και αυτοκόλλητα τρικάκια με το σύνθημα «ούτε στα νότια ούτε πουθενά Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες:

 

kal1-ink kal2-ink

kal3-ink

kal4-ink

kal5-ink

kal6-ink

kal7-ink

kal8-ink

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .