Αποστόλου : Αυτή η ΕΕ είναι για τα “μπάζα”…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Το παρακάτω άρθρο του κ. Νίκου Ιγγλέση (μέλος του ΙΗΑ) πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες και πρωτίστως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπόλοιποι 299 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου! Και θα έπρεπε επί όλων αυτών να απαντήσουν! Γιατί είναι υποχρέωσή τους:

«Οι ευρωπαίοι ηγέτες αποδείχτηκαν γελοίοι. Η Τουρκία εξήλθε αλώβητη και συνεχίζει. Ελλάδα και Κύπρος έχασαν μια ακόμη μάχη.

Η Σύνοδος Κορυφής (1-2/10/20) απέδειξε, για μια ακόμη φορά, πόσο πολιτικά γελοία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν μπορεί να επιβάλλει, έστω και ανώδυνες κυρώσεις σε μια τρίτη χώρα, την Τουρκία. Δεν μπορεί να προσφέρει ούτε την ελάχιστη ουσιαστική βοήθεια σε δύο κράτη – μέλη της, την Ελλάδα και την Κύπρο, που υφίστανται, για χρόνια, την τουρκική επιθετικότητα. Μπορεί μόνο να κάνει αμφίσημες δηλώσεις που παραπέμπουν τη λύση των σημερινών προβλημάτων στο μέλλον, αν και όταν υπάρξει ομοφωνία. Θα ξανασυζητήσει για την Τουρκία τον προσεχή Δεκέμβριο.

Η ΕΕ είναι ένας “πολιτικός νάνος” που δεν μπορεί να ασκήσει ουσιαστική γεωπολιτική επιρροή. Το μόνο που έχει συνηθίσει να κάνει είναι να προσπαθεί να “δωροδοκήσει” τους άλλους διεθνείς παίκτες προκειμένου να εναρμονιστούν με τα συμφέροντά της. Έτσι, στο Κείμενο Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής, υπόσχεται στην Τουρκία, “αν είναι καλό παιδί”, να δρομολογήσει τον εκσυγχρονισμό της τελωνειακής

ένωσης, τη διευκόλυνση του εμπορίου, τις διαπροσωπικές επαφές (κατάργηση βίζας) και τη συνεργασία σε ζητήματα μετανάστευσης. Όλα αυτά θα έχουν οικονομικό όφελος για την Άγκυρα και οι Ευρωπαίοι ελπίζουν “να τσιμπήσει”. Το πιθανότερο είναι ότι και τα οικονομικά οφέλη θα εισπράξει και τις γεωστρατηγικές επιδιώξεις της θα συνεχίσει να υλοποιεί.

Η Τουρκία περνάει αλώβητη και από αυτήν τη Σύνοδο Κορυφής. Θα συνεχίσει να παραβιάζει καθημερινά τον ελληνικό εναέριο χώρο και να κάνει υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά του Αν. Αιγαίου. Θα συνεχίσει να διατηρεί σε ισχύ την απειλή πολέμου (casus belli) αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά ύδατά της στα 12 ν.μ. Θα συνεχίσει να θεωρεί νόμιμο το τούρκο-λιβυκό Μνημόνιο. Θα συνεχίσει τις εξερευνήσεις και γεωτρήσεις μέσα στην οριοθετημένη κυπριακή ΑΟΖ. Θα συνεχίσει τις υβριδικές επιχειρήσεις με τη διοχέτευση λαθρομεταναστών – εποίκων σε Ελλάδα και Κύπρο και άλλα πολλά. Παράλληλα θα αρχίσει τις διερευνητικές επαφές, που δεν μπορούν να έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, με στόχο να ρίξει την ευθύνη της αποτυχίας τους στη δήθεν αδιάλλακτη Αθήνα.

Η Ελλάδα και η Κύπρος έχασαν μια ακόμη μάχη και “μυαλό δε λένε να βάλουν”. Οι “ισχυροί σύμμαχοι” που θα τους προστάτευαν από την τουρκική επιθετικότητα, ούτε θέλουν ούτε μπορούν, γιατί απλώς στην Ευρωβαβέλ είναι αδύνατον να συνεννοηθούν. Η ηγεμονεύουσα στην ΕΕ φιλοτουρκική Γερμανία δίνει το τέμπο.

Η Αθήνα πήγε στη Σύνοδο Κορυφής έχοντας “βάλει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια”. Δήλωνε προκαταβολικά, ως μη όφειλε, ότι οι κυρώσεις δεν είναι αυτοσκοπός. Αποδέχτηκε τις διερευνητικές επαφές πριν τη Σύνοδο Κορυφής επιτρέποντας έτσι στο Βερολίνο και τους συμμάχους του να επικαλεστούν ότι οι κυρώσεις δε θα ευνοήσουν το διάλογο που τώρα αρχίζει. Αυτή η ΕΕ είναι για τα “μπάζα”. Ο Ελληνισμός δεν μπορεί να στηρίζεται σ’ αυτήν για να αντιμετωπίσει ένα αναθεωρητικό κράτος που επιδιώκει να καταστεί ηγεμονική περιφερειακή δύναμη και θέλει να ανασυστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Περισσότερη αξιοπιστία από την ΕΕ ως σύνολο, μπορούν να έχουν διακρατικές συμφωνίες με μεμονωμένες χώρες όπως η Γαλλία, η Αυστρία ή χώρες εκτός της Ένωσης όπως η Αίγυπτος και το Ισραήλ.

Ο Κ. Μητσοτάκης και ο Ν. Αναστασιάδης, ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής. Ο μηχανισμός προπαγάνδας και τα στρατευμένα μέσα ενημέρωσης θα αναλάβουν στη συνέχεια να κάνουν “πλύση εγκεφάλου” στους πολίτες. Αθήνα και Λευκωσία δεν τόλμησαν να ασκήσουν, από κοινού, veto σ’ όλες τις αποφάσεις της ΕΕ μέχρι ότου επιβληθούν στην Τουρκία αυστηρές κυρώσεις και όχι χάδια. Δεν τόλμησαν να στείλουν την ΕΕ σε υπαρξιακή κρίση προκειμένου να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα.

Όπως το 2010 στην Ελλάδα, όπως το 2013 στην Κύπρο, όπως το 2018 (Συμφωνία των Πρεσπών), όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις οι εγχώριες πολιτικές ηγεσίες προτάσσουν την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης και όχι αυτά του Ελληνισμού. Αν αυτό δεν αλλάξει σύντομα το έθνος των Ελλήνων θα αντιμετωπίσει απόλυτο υπαρξιακό κίνδυνο»!!

Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη…

Από την πολιτική γραμματεία του κόμματος “Πατριωτική Ένωση – Λαϊκή Συσπείρωσις” (Ε.ΛΛΑ.Σ) έλαβα το παρακάτω Δελτίο Τύπου και το οποίο βρίσκω πολύ ενδιαφέρον:

«Έχοντας ως σκοπό μας την συσπείρωση και την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του Έθνους, ανεξάρτητα από ιδεολογική προέλευση, σε ένα ουσιαστικά δημοκρατικό σύνολο που θα αγωνίζεται για την πρόοδο και την ευημερία του Ελληνικού Λαού, για την προστασία της πατρίδος και της οικογενείας αυτού, ως και των συμβόλων του, για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και για την ολοκλήρωση των Προσδοκιών και Πόθων του Ελληνικού Έθνους, διά της παρούσης εγκλήσεώς μας βάλουμε ευθέως κατά του πυρήνος του σαθρού συστήματος που γεννοβολάει τα σκύβαλα της ιζηματώδους κομματοκρατίας και της συναλλαγής, κατά των διεφθαρμένων παλλακίδων που αναρριχώνται στην πυραμίδα, υπό την ώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων εξαργυρώνοντας την ανέλκυσή τους από την αφάνεια προσφέροντας γη και ύδωρ στους επιβήτορές τους.

Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα επεκράτησε ο ιός των πατριδοκάπηλων “αγωνιστών” που προσχώρησαν στους ιοβόλους μηχανισμούς του

χρήματος και της εξουσίας λεηλατώντας τον κρατικό κορβανά και γενόμενοι οι κύριοι φορείς της ιδεολογίας του παρασιτικού εκσυγχρονισμού και της παγκοσμιοποίησης, της εγκατάλειψης κάθε αξίας και ιδανικού που προσδιορίζει την εθνική μας ταυτότητα και θεωρώντας ως οπισθοδρομικά κατάλοιπα την έννοια του έθνους, την γλώσσα, την θρησκεία, την ιστορία και τα ήθη μας, πασχίζουν να διαγράψουν από την εθνική μας συνείδηση την διαχρονική λαμπρότητα του Ελληνισμού του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού!

Έτσι, η παντός είδους ψυχοπνευματική διαστροφή, που καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό, αποτελεί πλέον στοιχείο καταξίωσης, των υποτακτικών και φερέφωνων της νεοταξικής δικτατορίας που σιτιζόμενοι από τα λύματα των σκοτεινών στοών και των λεσχών, απεργάζονται τον αφανισμό του έθνους των Ελλήνων και, ως πειθήνια όργανά της, προωθούν τα καταστροφικά σχέδια του Μεγάλου Αδελφού τον οποίο ενδιαφέρουν μόνο “οι αγορές” αφού η ανέλιξη του ανθρώπου έπαυσε να είναι το όραμα του αύριο.

Υπό τις ανωτέρω συνθήκες βιώνουμε σήμερα την υλοποίηση του σχεδίου της διάλυσης της Πατρίδος μας, την βίαιη αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της και την σκλαβοποίησή της από τα εκατομμύρια των “φρενοβλαβών βαρβάρων εισβολέων” ισλαμιστών εκπαιδευθέντων με τις αιμοσταγείς χορηγίες του Ουγγροαμερικανοεβραίου κερδοσκόπου-“ευεργέτη”, Τζωρτζ Σόρος “György Schwartz” με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότης η Πατρίδα μας να ξαναβρεί το συμπαντικό της βηματισμό.

Μία Πατρίδα που οι “Γκρίζοι λύκοι” και οι πράκτορες του Ου Τσε Κα “UCK” την καίνε όποτε θέλουν, είναι υπό εξαφάνιση, αφού η αμυντική της ικανότητα, με την αγαστή συνενοχή των πολιτικών και των στρατιωτικών της “ηγεσιών”, αποδυναμώνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα σήμερα, υπό το ενδεχόμενο ενός πολέμου, να υλοποιηθεί και ο από 8ης Φεβρουαρίου 2005 καταστροφικός για το Έθνος χρησμός της Πυθίας, Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη.

Αρνούμενοι να παραμείνουμε απλοί θεατές των τραγικών εξελίξεων της Πατρίδος μας λόγω, παντός είδους ιδιοτέλειας ή και Δούρειων Ίππων που έχουν παρεισφρήσει στους κόλπους της, όσοι έχουμε ακόμη στην καρδιά μας την Ελλάδα, υπό το κράτος μιας συνειδησιακής επανάστασης, ας πολεμήσουμε το εγώ μας, ας μελετήσουμε και διορθώσουμε την συμπεριφορά μας και υπό την παρότρυνση της σωτηρίας του Έθνους μας ας στηρίξουμε την προσπάθεια της ένωσης των υγιών δυνάμεων του Έθνους, πέραν και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες, την συστράτευση των συμπατριωτών μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, να ενημερώσουμε την Παγκόσμια κοινότητα για την διεθνή συνωμοσία που εξυφάνθηκε από τους εξουσιαστές εις βάρος του Ελληνικού Έθνους με την συνέργεια και των τριών, κατά το 26ο άρθρο του Συντάγματος, λειτουργιών οργάνωσης της Πολιτείας, τις οποίες και εγκαλούμε, και να

προετοιμάσουμε ψυχολογικά τον Ελληνικό Λαό για την περίπτωση πολέμου.

Η παρούσα έγκλησή μας αποτελεί το αποστακτήριο της ορθής και ηθικής πολιτικής σκέψης, είναι η γροθιά εναντίον όλων αυτών που διαιρούν, παραπλανούν, εμπαίζουν και τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό. Αποτελεί το διαχρονικό μας όραμα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Απευθύνουμε έκκληση στον απανταχού Ελληνισμό, να μελετήσει την παρούσα, να μας υποδείξει φορείς στους οποίους μπορούμε να απευθυνθούμε, να μας παράσχει την πολιτική και νομική του συνδρομή για να χτυπήσουμε την Λερναία Ύδρα. Εμείς κάναμε το καθήκον μας, σε όλους μας δε ας πρυτανεύσει η ρήσις: “Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη”.

Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής

 .triklopodia.gr

facebook sharing button
twitter sharing button

 

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα