Τρυφερή επίθεση εξαπέλυσε ο Πολάκης στον Έλληνα Τραμπ

Ο ρολος της Μαριας Αντουανεττας

-Εγώ ως δήμαρχος κυκλοφόραγα με το δικό μου αμάξι και όταν ανέβαινα στην Αθήνα τα πλήρωνα όλα από την τσέπη μου

Mία συγκινητική, τρυφερή, βγαλμένη από το ζαμπούνειο savoir vivre,  επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Έλληνα Τραμπ Γιώργο Πατούλη.

Γράφει ο Πολάκης στο facebook>

-Πατούλη, είσαι ο ορισμός της ρεμούλας, της δηθενιας και της εξαπάτησης!!!
Εγώ ως δημαρχος κυκλοφοραγα με το δικό μου αμάξι και όταν ανέβαινα στην αθηνα τα πλήρωνα όλα από την τσεπη μου !
Εσένα θέλει ο κ@λος και η ματαιοδοξία σου BMW των 100.000 για να κυκλοφορείς;;;


Θα είναι μεγάλος ο ΚΡΟΤΟΣ της πτώσης σας !!
ΥΓ .Δεν φταίει κανείς άλλος παρά οι κυρ-Παντεληδες που σας ψήφισαν και τώρα καθώς θα τους παίρνετε τα σπίτια εσυ θα σουλατσάρεις με την BMW ,ρωτώντας απ το παράθυρο ως άλλη Μαρία Αντουανέττα «δεν έχετε σπίτι,γιατί δεν αγοράζετε μια μεζονέτα;;»

Βέβαια ο Πολάκης θα πρέπει να απαντήσει στις καταγγελίες του Λαφαζάνη ο οποίος αποκαλύπτει ότι οι πλειστηριασμοί ήταν έργο του Σύριζα.

Γράφει, λοιπόν, ο κ. Λαφαζάνης:

Ο Σταύρος Κοντονής φαίνεται ότι αγνοεί τη γνωστή παροιμία πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Ατύχησε ο Σταύρος Κοντονής να γράφει, ειδικά, από τις στήλες των «ΝΕΩΝ», ως απάντηση στις καταγγελίες μου, για τον ίδιον και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, πέραν των άλλων παραπλανητικών, ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνονταν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, ενώ στέναζαν την περίοδο εκείνη ειρηνοδικεία και μετά συμβολαιογραφεία από αρπαγή των σπιτιών φτωχών νοικοκυριών.

Αντί άλλων, αναφέρω αποκαλυπτικότατο ρεπορτάζ της Κατερίνας Ροββά στα «ΝΕΑ», της ίδιας εφημερίδας μέσα από την οποία προσπαθεί να με διαψεύσει, υπό τον τίτλο «Τώρα πια δεν έχω σπίτι να μείνω τον χειμώνα», το οποίο έκανε πάταγο εκείνη την περίοδο.

Σε αυτό, λοιπόν, το ρεπορτάζ καταγγέλλονται με στοιχεία τα εξής:

Πρώτον: Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στις 25/10 2017, διαμερίσματος 78 τ.μ. στα Σεπόλια, το οποίο ανήκε στη Γιώτα Σ. και το οποίο ήταν μοναδική κατοικία της ίδιας και του συζύγου της.

Δεύτερον: Πλειστηριασμός για χρέη σε τράπεζα στις 18/10/17 ενός παλιού σπιτιού 60 τ.μ. στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, στο οποίο ζούσε η ηλικιωμένη μητέρα του καταγγέλλοντος Κώστα Γκ. Το σπίτι αυτό ήταν η μοναδική κατοικία της 78χρονης, που προσπαθούσε να επιβιώσει με μια πενιχρή αγροτική σύνταξη των 320 ευρώ και με κομμένο για καιρό το ηλεκτρικό ρεύμα. Το έγκλημα της 78χρονης ήταν ότι είχε μπει εγγυήτρια σε δάνειο που έλαβε ο γιος της προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στην οικονομική κρίση που είχε οδηγήσει την οικογένειά του σε μεγάλες δυσκολίες.

Τρίτον: Μια συνταξιούχος από Αθήνα, η Ζ. Μπ., καταγγέλλει ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της, ένα υπόγειο διαμέρισμα 43 τ.μ. στου Γκύζη για χρέη στην Εφορία, για τα οποία έλαβε κατασχετήριο που προαναγγέλλει πλειστηριασμό σε τόπο και χρόνο που θα οριστούν και με την αξία του σπιτιού να αποτιμάται στα 20.000 ευρώ.

Αυτά τα ολίγα, αφιερωμένα εξαιρετικά στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.https://kourdistoportocali.com/news-desk/tryferi-epithesi-exapelyse-o-paylos-polakis-ston-ellina-tramp/