Δευτέρα, Οκτωβρίου 19

Η Carla Bruni αποκαλύπτει το μυστικό επιτυχίας του γάμου της με τον Nicola Sarkozy

Η Carla Bruni αποκαλύπτει το μυστικό επιτυχίας του γάμου της με τον Nicola Sarkozy

Στην εκπομπή «Good Morning Britain», μίλησε η Carla Bruni, η οποία αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Nicola Sarkozy και αποκάλυψε ότι της έκανε πρόταση γάμου μετά από 2 ημέρες γνωριμίας, τονίζοντας πως όλα ήταν θέμα «τύχης».

Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο το 2007, με την Carla Bruni να λεεί χαρακτηριστικά: «Τα πάντα είναι ρομαντικά με τον Nicola. Αρχικά, γνωριστήκαμε την Τρίτη

και μου έκανε πρόταση γάμου την Πέμπτη, ζητώντας την άδεια από την μητέρα μου, κάτι που με έκανε να νιώσω σαν να ήμουν νέα νύφη».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη την 8χρονη Julia. Στην ερώτηση ποιο είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο η ίδια τόνισε: «Υποθέτω πως είναι τύχη, ήμασταν τυχεροί γιατί έχουμε μια κόρη μαζί και άλλα τέσσερα παιδιά προτού παντρευτούμε. Αργήσαμε να κάνουμε την κόρη μας, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είμαστε παππούδες, άρα νομίζω πως ήταν τυχερό που παντρευτήκαμε αργά στην ζωή μας».

Όσον αφορά το νέο της άλμπουμ η Carla Bruni είπε ότι τα περισσότερα τραγούδια είναι για τον σύζυγό της: «Τα περισσότερα από τα ερωτικά τραγούδια είναι γι’ αυτόν. Όταν ξεκινάς να γράψεις ένα τραγούδι, αρχίζεις από μια πολύ οικεία άποψη, με τις δικές σου ιστορίες».

Τέλος αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της πέρασε δύσκολα στην καραντίνα με όλη της την ιταλική οικογένεια στο σπίτι τους στο Παρίσι: «Ήμασταν 14 άτομα. Όλοι είναι Ιταλοί και διάβαζε διάφορα έγγραφα πολλές φορές προκειμένου να αποφύγει όλους εμάς, να αποφύγει τη συζήτηση».ovastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .