Πέμπτη, Οκτωβρίου 22

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ! Κι όμως, τα media «αυτοκτόνησαν» τον ιδιοκτήτη του γηροκομείου...

Τα ΜΜΕ που καλλιέργησαν υπό την εντολή της κυβέρνησης τον πανικό και τον κοινωνικό στιγματισμό των φορέων, τα ΜΜΕ που έχουν πρωτοσέλιδα κορονόμετρα και βγάζουν στα μανταλάκια ακόμη και συγκεκριμένους ανθρώπους που φέρουν τον ιό, δημοσίευσαν πριν λίγο το τελευταίο σημείωμα το αυτόχειρα, ο οποίος αναφέρει ότι δεν αντέχει το βάρος του να είσαι φορέας κορονοϊού και ιδιοκτήτης γηροκομείου. «Ήμουν κακός καπετάνιος» γράφει και παραδέχεται την ευαισθησία του χαρακτήρα του. Λύγισε. Ήξερε ότι θα τον αντιμετώπιζαν ως εγκληματία. 
Τα ΜΜΕ αυτά δεν έπρεπε να είχαν τίτλο στην είδηση «Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου» αλλά «Συγγνώμη για τον στιγματισμό των συνανθρώπων μας». Συνεχίστε τώρα την καταμέτρηση κρουσμάτων και τη διαπόμπευση των πάντων. «Και μια ζωή να σωθεί αρκεί». Έτσι δεν λέτε όλοι οι «ευαίσθητοι» και «υπεύθυνοι» συμπολίται;
Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος 


«Είμαι ένας αποτυχημένος. Δυσφήμησα το γηροκομείο. Δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορωνοϊός», έγραψε ο 41χρονος. Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου σημείωσε: «Κουράστηκα. Και μάλλον δεν ήμουν καλός καπετάνιος. Λάτρεψα τη δουλειά μου. Έκανα λάθος, κόλλησα κορωνοϊό μετά από όλα αυτά…».
http://www.press-gr.com/2020/10/media.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .