Πέμπτη, Οκτωβρίου 22

Καραμάνος το όνομα του... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!


Προχώρησε σε μια "πράξη" που δεν τόλμησε κανένας από τους πολιτικούς που πούλησαν την Ελλάδα σε ΔΝΤ και Τρόικα (Γ. Παπανδρέου - Σαμαράς - Βενιζέλος, Τσίπρας, Μητσοτάκης), που δεν διέθεταν πολιτικό κουράγιο... Αυτοί κανιβάλισαν,
ξεπούλησαν την Πατρίδα, εξαθλίωσαν το λαό... ούτε καν ντρέπονται, ούτε καν μία συγνώμη... και θέλουν να συνεχίζουν ως "σωτηράκηδες"!

Αυτοκτόνησε το πρωί ως...

συναίσθηση ευθύνης γιατί βρέθηκαν φορείς του ιού στο ίδρυμα γερόντων που διεύθυνε στον Άγιο Στέφανο Αττικής...http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/10/blog-post_691.html#more

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλσαμο! Η τρομοκρατία και η πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ σκοτώνει πλέον κυριολεκτικά. Θα αυτοκτονούσε αυτός ο ευαίσθητος άνθρωπος, αν είχαν εντοπιστεί φορείς της εποχιακής γρίπης ή της Η1Ν1 στο γηροκομείο του; Τι ζούμε ρε πούστη! Τι λένε οι συκοφάντες του Ιωαννίδη Θυμ. Παπανικολάου και Χούπας για την αυτοκτονία αυτού του ανθρώπου; Απολύτως τίποτα!
Ι. Κ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .