Παρασκευή, Νοεμβρίου 13

Πάγωσαν με την Ζωή Λάσκαρη: Διέρρευσε η φωτογραφία που δεν έπρεπε 3 χρόνια μετά τον θάνατό της!

031d5e_zoi_laskari

Οκτώβριος 1985. Η Ζωή Λάσκαρη, μία από τις ωραιότερες γυναίκες που έχει δει αυτός ο τόπος, φωτογραφίζεται για το ελληνικό Playboy σε ένα θρυλικό shooting. Γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που ποζάρει γυμνή για το μεγαλύτερο ανδρικό brand του πλανήτη και φυσικά το περιοδικό κάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Η απόφασή της προκάλεσε την οργή των τότε βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επειδή φωτογραφήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο στην Δήλο ενώ την κατηγόρησαν πως πήρε αμοιβή 15 εκατομμυρίων δραχμών.

Η απάντησή της μετά από χρόνια ήταν αποστομωτική: ««Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς… Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα… Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη».

playboy1_2 BeFunky-collage-10-4-696x392


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .