Παρασκευή, Νοεμβρίου 20

Τι γίνεται εδω ρε παιδιά ;; Αποκάλυψη σεισμός: Η ΝΔ μιλάει για υποχρεωτικό εμβολιασμό;;; - ΒΙΝΤΕΟ

Υποχρεωτική θα ειναι η φυγή τους προς την Γερμανία για να σωθούν!! Κανενας δεν μπορει να αναγκάσει τον λαο να εμβολιαστεί για μια γρίπη οσοι θελουν να "ζήσουν" και ειναι κομματόσκυλα ας κάνουν 2 εμβόλια θα ειναι ασφαλείς οι υπόλοιποι θα πάρουμε τις δικες μας επιλογές και ρίσκα.. Αν ο Μητσοτάκης και ολοι οι υπόλοιποι θεωρουν οτινθα καταστρέψουν οτι απέμεινε απο την Ελλαδα καλα το παει αλλα θα χάσει!! Ηδη έχασε και δεν το ξέρει..

 Εμπαίζουν τον κόσμο με τα ψέματά τους που ενώ το ξέρουν καλά ότι θα είναι το εμβόλιο υποχρεωτικό, όπως κι άλλα που θα ακολουθήσουν και θα μας τα επιβάλουν υποχρεωτικά, αυτοί οι ξεδιάντροποι μας κοροϊδεύουν ότι τάχα δεν γνωρίζουν ακόμη και μας αναφέρουν συνεχώς: "Κοιτάξτε.., Θα δούμε.., Δεν ξέρουμε.., Μπορεί.. και Ίσως.." Εσείς όλα τα σκουλήκια, σιχάματα στο Πυρ το Εξώτερον, στα έγκατα της γης κάτω στα Τάρταρα!

Ενα εχουμε να σας πούμε...Μην τολμήσετε και πιάσετε. με τα βρωμοχερια σας τα παιδιά μας και τους βάλετε εμβόλια χωρίς την άδειά μας 

Γιατί μετά θα σας καθαρίσουμε με τα ίδια μας τα χέρια ΑΛΉΤΕΣ

Να εμβολιαστούν πρώτα τα παιδιά και οι ίδιοι καραγκιόζηδες που μας κυβερνάνε και μετα όλος ο λαός




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .