Παρασκευή, Νοεμβρίου 6

ΗΠΑ προεδρικές εκλογές: «Θα είμαστε νικητές χωρίς αμφιβολία» δηλώνει Ομπάμα- Κλίντον-Μπάιντεν

 Έκαναν ότι μπόρεσαν για να το πετύχουν....

Με μηνύσεις για την απαγόρευση καταμέτρησης ψήφων απαντούν οι Ρεπουμπλικανοί

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα νικήσει τον νυν πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και θα κερδίσει την προεδρία των ΗΠΑ και ζήτησε από όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι καθώς συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων των εκλογών της Τρίτης.

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι όταν τελειώσει η καταμέτρηση, η γερουσιαστής Χάρις και εγώ θα ανακηρυχτούμε νικητές. Για αυτό το λόγο, ζητώ από όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι…

Η διαδικασία προχωρεί», δήλωσε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους, αναφερόμενος στην υποψήφια αντιπρόεδρο του, γερουσιαστή Καμάλα Χάρις.

Μηνύσεις των Ρεπουμπλικανών

Το προεκλογικό επιτελείο του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μήνυσε σήμερα την Εκλογική Επιτροπή της Κομητείας της Φιλαδέλφειας, ζητώντας κατεπείγοντα ασφαλιστικά μέτρα με στόχο την απαγόρευση καταμέτρησης ψήφων στις περιπτώσεις που Ρεπουμπλικάνοι παρατηρητές δεν είναι παρόντες, με βάση, όπως είπε, την νομοθεσία της πολιτείας της Πενσιλβανίας.

Το επιτελείο Τραμπ υποστήριξε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι εκλογικοί αξιωματούχοι «αρνούνται σκοπίμως να επιτρέψουν κάθε εκπρόσωπο και παρατηρητή εκλογών του προέδρου Τραμπ και του Ρεπουμπλικανικού κόμματος».

Η μήνυση κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φιλαδέλφειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .