Παρασκευή, Νοεμβρίου 6

Β. Βενιζέλος: «Είμαστε όλοι στο πλευρό της κυβέρνησης και υπηρετούμε ένα στόχο κοινωνικής εθνικής αλληλεγγύης»

Ετοιμάζεται να μπει στη κυβέρνηση Κούλη ο Χαράτσης για να μας ξανασώσει...

Στη διαδικτυακή του παρέμβαση του στο 5o Thessaloniki Summit, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας για την πανδημία και τις επιπτώσεις της στην Ελλάδα, επεσήμανε την ανάγκη διαμόρφωσης ενός κλίματος εθνικής συναίνεσης.

«Εθνική συναίνεση με ευθύνη της κυβέρνησης, σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε η επόμενη μέρα να βρει την ελληνική κοινωνία και οικονομία έτοιμη να αναστρέψει τις συνέπειες της κρίσης».

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στο lockdown χαρακτηρίζοντάς το «αναγκαίο», ενώ τόνισε πως είναι στο πλευρό της κυβέρνησης: «Τα μέτρα είναι αναγκαία, θα έλεγα ότι θα έπρεπε να έχουν κλιμακωθεί πολύ νωρίτερα, διότι, η κλιμάκωση θα μπορούσε να έχει αποδώσει χωρίς να πάμε σε απόλυτο lock down… Τώρα, κάλλιο αργά παρά ποτέ, είμαστε όλοι στο πλευρό της κυβέρνησης και υπηρετούμε ένα στόχο κοινωνικής εθνικής αλληλεγγύης».

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .