Σάββατο, Νοεμβρίου 14

Γρηγόρης Βαλτινός: «Κάποιοι ανόητοι, αμόρφωτοι πρέπει να συλληφθούν που βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας»

valtinos_2

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με όσους πιστεύουν και διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας

Σε συνέντευξή του ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε στα θέατρα, τα οποία παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με όσους πιστεύουν και διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας.

«Το θέατρο πρέπει να βοηθηθεί αλλιώς θα πεθάνει. Ακόμα και με το 30% τα θέατρα είχαν πληρότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για θέατρο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά τα θέατρα. Είμαι εντελώς αρνητικός με τις παραστάσεις μέσω ίντερνετ. Σιγά σιγά ακόμα και οι σχέσεις μας θα περνάνε από την τηλεόραση.

Κάποιοι ανόητοι, αμόρφωτοι, αφελείς πρέπει να συλληφθούν που βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποια ονόματα γιατί δεν τον ξέρω τον κύριο Πετράκο που λέτε. Μιλάω γενικά και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλο τον κόσμο, είναι εγκληματική αυτή η ενέργεια», δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός στην εκπομπή Pop Up.

protothema.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .