Πέμπτη, Νοεμβρίου 19

Σάλος με μοντέλο που ισχυρίζεται ότι της έκανε like στο Instagram ο Πάπας - Η επίμαχη σέξι ΦΩΤΟ


Ένα μοντέλο ισχυρίζεται ότι ο επίσημος λογαριασμός στο Instagram του Πάπα Φραγκίσκου έκανε like σε μια άκρως αποκαλυπτική της φωτογραφία, στην οποία ήταν ντυμένη με κάλτσες και ζαρτιέρες.

Η Natalia Garibotto, 27 ετών, δήλωσε ότι ο επαληθευμένος λογαριασμός του Ποντίφικα ήταν ένας από τους 133.000 που πάτησαν like στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

«Η μαμά μου μπορεί να μισεί τις σέξι φωτογραφίες μου, αλλά ο Πάπας κάνει διπλό πάτημα», αστειεύτηκε ο Βραζιλιάνα καλλονή μιλώντας στο Barstool Sports, το οποίο επίσης ισχυρίστηκε ότι είχε δει την... παπική σφραγίδα έγκρισης προτού αφαιρεθεί.

«Τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο» δήλωσε.

Το "like" δεν είναι πια εκεί, και δεν είναι σαφές εάν ο Πάπας ελέγχει τα δικά του social media ή το κάνει κάποιος συνεργάτης του. Φυσικά τα σχόλια έδωσαν και... πήραν κάτω από τη φωτογραφία για τα θεϊκά κάλλη της αλλά και για το γεγονός ότι ο Πάπας έχει instagram.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .