Τρίτη, Νοεμβρίου 17

Μητσοτάκη δες τι κάνεις στους πολίτες….Τον έσωσες και αυτόν. Επεσε απο τη Γέφυρα (Video)

Οι υπόλοιποι Έλληνες θα σωθούν από τα Εμβόλια…και απο τα επιδόματα του Μητσοτάκη…Απελπισμένος από οικονομικά προβλήματα ήταν ο 70χρονος άνδρας που το μεσημέρι της Τετάρτης κρεμάστηκε από τα κάγκελα γέφυρας της εθνικής οδού στο Αίγιο.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την αστυνομία και σε ελάχιστο χρόνο αστυνομικοί και άνδρες της πυροσβεστικής βρέθηκαν εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, να τον πείσουν να μην προχωρήσει στην απόφασή να βάλει τέλος στην ζωή του.

Διαλύσατε την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ διαλύσατε τις Επιχειρήσεις Φτιάχνετε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΡΑΧ κόψατε τα Χειρουργεία για να πεθάνουν ακόμη περισσότεροι και ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ το πρόγραμμα ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ covid 19 με εντολές των Παρανοϊκών της Νέας Ταξης…

ΣΩΤΗΣΗ ΤΣΙΟΡΔΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ…ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ ….ΣΑΥΡΕΣ…

*To video απο το astynomiko.gr

 https://amazonios.net/mitsotakis-des-ti-kaneis-stoys-polites-ton-esoses-kai-ayton-epese-apo-ti-gefyra-video/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mitsotakis-des-ti-kaneis-stoys-polites-ton-esoses-kai-ayton-epese-apo-ti-gefyra-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .