Τρίτη, Νοεμβρίου 17

Γιώργος Μαυρίδης - Νοσηλεύεται με κορωνοϊό και συγκινεί: «Οι γονείς μας δεν θ' αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους»

mavridis1

Δεν μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο από τον βήχα - «Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου» έγραψε σε μήνυμα ο παρουσιαστής, κάνοντας δημόσια έκκληση για τήρηση των μέτρων - Θετική και η σύντροφός του

Δύσκολα τα πράγματα για τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 42χρονος παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι εκτός ελέγχου και ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ θετική στον κορωνοϊό είναι και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια.

«Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης σε μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

 

Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης σε μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .