“ΒΟΜΒΑ”! ΣYΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ISIS! ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΚΟ! ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ…

SiAe2tZVQkuhS0VVOwGz-730x410

Ένας 27χρονος από το Τατζικιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία», δηλαδή καταζητείτο διεθνώς συνελήφθη ως μέλος του ISIS και οδηγείται στην εισαγγελία Ναυπλίου, όπου θα κρατηθεί και θα απελαθεί.

Πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση, καθώς ο νεαρός φανατικός μουσουλμάνος ζούσε εδώ και τρία χρόνια στην Τρίπολη σε σπίτι που του είχε παραχωρήσει ΜΚΟ χωρίς να έχει εμπλοκή σε εξτρεμιστικές ενέργειες.

Μάλιστα ο ύποπτος είναι παντρεμένος με παιδιά και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης γιατί η γυναίκα του ήταν αντικαθεστωτική στο Τατζικιστάν- συγγενής του επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς κοντά στην Τρίπολη, ενώ η υπόθεση εξετάζεται και από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας η οποία βρίσκεται επί ποδός με δεδομένη την έξαρση των φονικών επιθέσεων από φανατικούς ισλαμιστές. Κανείς δεν είναι σε θέση να μας διαβεβαιώσει πως δεν θα χτυπήσουν σύντομα και τη δική μας πόρτα μιας και μαζεύονται όλο και περισσότεροι, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σε όλη την επικράτεια.

 .makeleio.gr