“Βόμβα” από τον λοιμωξιολόγο Σπ. Ζακυνθινό που αποχώρησε: “Υπήρξε παρέμβαση στην Επιτροπή εκ των … έξω! Συνέβησαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Θα μπορουσαμε να είχαμε αποφύγει το 2ο λοκντάουν, τα λοκνταουν είναι πράξη απελπισίας” (βίντεο)


“Όταν η επιτροπή λέει οτι χρειάζεται να κάνουμε τεστ σε 1000000 πληθυσμό και η κυβέρνηση και το Υπουργείο λένε οτι έχουμε μονον 1000 τεστ να κάνουμε τοτε η Επιτροπή πάιρνει αποφάσεις και κάνει εισηγήσεις με βάση τα 1000 τεστ! Θα μπορούσαμε να ειχαμε αποφυγει το δευτερο λοκντάουν, το λοκντάουν είναι πραξη απελπισίας, τόσο απλά”, τόνισε ο Σπύρος Ζακυνθινός στο OPEN TV


Oδιακεκριμένος καθηγητής, Σπύρος Ζακυνθινός, που αποχώρησε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων μίλησε αποκλειστικά στο OPEN TV και κατήγγειλε παρεμβάσεις εκ των… έξω: «Υπήρχαν πράγματα και καταστάσεις στην επιτροπή που εμένα τουλάχιστον δεν μου άρεσαν και που κατάλαβα
ότι υπάρχει μια επίδραση εκ των… έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζακυνθινός στη Μαριάννα Γεωργαντή, προσθέτοντας: «Θα μπορούσαμε να έχουμε προλάβει το lockdown. Υπήρχε ένας εφησυχασμός και όχι επαρκής προστασία. Το lockdown είναι μια πράξη απελπισίας».

Ο κ. Ζακυνθινός τόνισε ωστόσο ότι ο ΕΟΔΥ δεν κρύβει στοιχεία, μπορεί όμως όπως λέει να έχουν γίνει αμέλειες. «Δεν πιστεύω ότι ο ΕΟΔΥ έχει διπλά βιβλία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζακυνθινός, αναφέροντας, ωστόσο, ότι θα έπρεπε να γίνονται τεστ σε όλους όσοι έμπαιναν στη χώρα μας γιατί «ο κορονοϊός κάπως μπήκε στη χώρα, κάποιοι τον έφεραν».

 

 

 Πηγή: ethnos.gr