Σάββατο, Δεκεμβρίου 5

ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΓΚΟΥΦΗ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΚΑΜΙΚΑΖΙ” ΜΑΡΕΒΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ “ΣΕΙΣΜΟ” ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 19.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

111111

Τα κατορθώματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του στην Πάρνηθα όπου μετέβησαν για να κάνουν ποδήλατο (μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι τους) τρολάρoυν οι χρήστες του Facebook.

H «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα» οργανώθηκε για το πρωί του Σαββάτου και μέχρι στιγμής πάνω από 19.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον είτε θα πάνε να ασκηθούν, με τις ευλογίες φυσικά του κ. Μητσοτάκη και του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος διαβεβαίωσε και σήμερα ότι η αστυνομία

δεν θα επιβάλλει πρόστιμα.
Μπορεί η εκδήλωση να εκδηλώθηκε με χιουμοριστική διάθεση ωστόσο σύμφωνα με πηγές, στην ΕΛ.ΑΣ έχει δημιουργηθεί… πονοκέφαλος.

Όσοι έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του πρωθυπουργικού ζεύγους, καλού κακού ας έχουν μαζί τους και τη φόρμα που προτείνεται από διάφους χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε την διοργάνωση εδώ

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .