Κωνσταντινόπουλος (ΚΙΝΑΛ): Ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε το 2018 τον CEO της Folli Follie στο Υπερταμείο

Από το 2018 μιλούσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την εταιρεία Folli - Follie.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπενθύμισε ότι σε ομιλία του στη Βουλή στις 26 Σεπτεμβρίου 2018, είχε επισημάνει πως η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διόρισε τον οικονομικό διευθυντή της folli-follie στο Υπέρταμείο Αποκρατικοποιήσεων, αφού πρώτα είχε υπογράψει τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου για το 2017.

«Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διόριζε τον οικονομικό διευθυντή της folli-follie στο υπέρ ταμείο αποκρατικοποιήσεων αφού πρώτα είχε υπογράψει τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου για το 2017» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος και συνόδευσε την ανάρτηση του με τα σημεία της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δείτε την ανάρτηση και το δελτίο Τύπου του βουλευτή

Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διόριζε τον οικονομικό διευθυντή της folli-follie στο υπέρ ταμείο αποκρατικοποιήσεων αφού πρώτα είχε υπογράψει τις οικονομικές καταστάσεις του ομίλου για το 2017 Ομιλία μου στη Βουλή 26/09/18