Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Το ταλέντο του στην κουζίνα θέλησε να δείξει ο Γιώργος Μαζωνάκης στους θαυμαστές του.

Όπως κάθε Χριστούγεννα ο τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό αλλά όχι μόνος αλλά μαζί με τον γνωστό Έλληνα pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Πιστός στο ραντεβού του με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, στις γιορτές, εδώ και 4 χρόνια, ο Γιώργος Μαζωνάκης φτιάχνει «Χριστουγεννιάτικο Κορμό» σοκολάτα με ιδιαίτερο ντεκόρ.

«Να μαγειρεύετε παιδιά, να μαγειρεύετε και να χαμογελάτε όπως εμείς, γιατί δίνει χαρά και δείχνει αγάπη κι αν έχεις και τον Μακρυνιώτη @dimitrios.makriniotis τότε "δεν έτυχε πέτυχεεεε". Χριστουγεννιάτικος Κορμός εφέτος! Χρόνια καλά!» σχολίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης κάτω από τη φωτογραφία του.

«Πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού με τον Γιώργοοοοο, συγγνώμη με τον Chef @georgemazonakis ήθελα να πω, σας κάναμε έναν υπέροχο γιορτινό κορμό!!» έγραψε ο Δημήτρης στο δικό του Instagram.

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .