Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16

Χρησμός Αντώναρου για αλλαγή πρωθυπουργού ως το Μάρτιο του 2021!


Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος όσον αφορά το δυσάρεστη κατάληξη της Συνόδου Κορυφής. Συγκεκριμένα έγραψε:

Μου το είπαν και το επιβεβαίωσα στο μεταξύ: Το κρίσιμο Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 25 Μαρτίου 2021. Με σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης.
Στην αρχή δεν ήθελα να το πιστέψω. Γιατί -
- υπενθυμίζω -- η 25η Μαρτίου 2021 είναι η ημέρα που συμπληρωνονται 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Προφανώς κανείς στην ελληνική κυβέρνηση -- και στην ελληνική αντιπροσωπεία -- δεν το σκέφθηκε... Η συμβαίνει μήπως κάτι άλλο; Ο Μητσοτάκης το κατάλαβε. Αλλά σου λέει τι με νοιάζει εμένα; Σάμπως θα είμαι Πρωθυπουργός μέχρι τότε; Άστο να το διαχειρισθεί όποιος με έχει διαδεχθεί. Λέτε;

Πάντως η γκάφα διαρκείας αυτής της ανερμάτιστης κυβέρνησης πάει σύννεφο.
Evangelos Antonaros
την Παρασκευή

Μου το είπαν και το επιβεβαίωσα στο μεταξύ: Το κρίσιμο Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 25 Μαρτίου 2021. Με σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης.

Στην αρχή δεν ήθελα να το πιστέψω. Γιατί -- υπενθυμίζω -- η 25η Μαρτίου 2021 είναι η ημέρα που συμπληρωνονται 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Προφανώς κανείς στην ελληνική κυβέρνηση -- και στην ελληνική αντιπροσωπεία -- δεν το σκέφθηκε...Η συμβαίνει μήπως κάτι άλλο;...

http://www.freepen.gr/2020/12/2021_12.html?fbclid=IwAR1cZ7DzD4XidEcXEtYYXr9vi25zkQfkZkPRcE14Y9WPF7I3BDZzhstY2vQ

 /xeirobombidida.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .