Σάββατο, Δεκεμβρίου 19

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο γιος του Αναστάσης τού εύχεται «χρόνια πολλά» στο The 2night Show


Γενέθλια είχε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέπεσαν με την ημέρα προβολής του The 2night Show. Έτσι, οι συνεργάτες του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 φρόντισαν να του κάνουν συγκινητικές εκπλήξεις.

Αρχικά, ο Σπύρος Ντούγιας – ο μικρός Σέργιος στις Άγριες Μέλισσες – μπήκε στο πλατό, φέρνοντας μαζί του και την τούρτα. Στη συνέχεια, μπήκαν οι «Σφήκες», οι οποίες σαν άλλοι… τρεις μάγοι με τα δώρα, είχαν η καθεμιά του από μια έκπληξη για τον παρουσιαστή.

Η πρώτη ήταν οι γονείς του, οι οποίοι σε βίντεο έστειλαν τις ευχές τους στο συγκινημένο γιο τους. Η δεύτερη ήταν το βίντεο με τον αδελφό του, Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος επίσης συγκίνησε τον Γρηγόρη, ο οποίος τόνισε πόσο τον αγαπά.

Η τρίτη έκπληξη, όμως, ήταν εκείνη που τον συγκίνησε περισσότερο. Κι αυτό, διότι στο τελευταίο βίντεο οι ευχές για «χρόνια πολλά» ήταν από το γιο του, Αναστάση. Ο μικρούλης ντυμένος Μπάτμαν και δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ευχήθηκε στο μπαμπά του για τα γενέθλιά του, κάνοντας τον να τα χάσει αρχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .