Σάββατο, Δεκεμβρίου 19

Μυστήριο με την «Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού», φέρεται να πέθανε στο κρεβάτι του πλαστικού

Η νέα επέμβαση για την ανόρθωση γλουτών, μια κηδεία που μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube και τα κλειστά στόματα

Η influencer Joselyn Cano, που έμαθε όλος ο πλανήτης ως «Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού», δεν είναι πια στη ζωή. Ίσως.

Η 30χρονη φέρεται να έχασε τη ζωή της σε μια πλαστική επέμβαση που δεν πήγε καλά. Παρά το γεγονός ότι η οικογένειά της δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τον θάνατό της, οι ηλεκτρονικοί της φίλοι ισχυρίζονται ότι η κηδεία στην Καλιφόρνια που μεταδόθηκε ζωντανά ήταν η δική της.

Την είδηση μετέδωσε πρώτη στο Twitter το μοντέλο Lira Mercer, αποκαλύπτοντας πως η Joselyn Cano πέθανε σε πλαστική επέμβαση που έκανε στην Κολομβία.

Η New York Post μας λέει πως η είδηση του θανάτου της μοιάζει μυστηριώδης. Ούτε η οικογένειά της απαντά ούτε και η Mercer. Η εφημερίδα επιβεβαιώνει ωστόσο πως το μοντέλο και σχεδιάστρια μαγιό ταξίδεψε προσφάτως στην Κολομβία για να υποβληθεί σε επέμβαση ανόρθωσης γλουτών.

Η Cano είχε πάνω από 12 εκατ. followers στο Instagram, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη εταιρία μαγιό (Joselyn Cano Swimwear).

Οι φίλοι της θρηνούν τον χαμό της, οι πιο προσεκτικοί υποδεικνύουν ωστόσο πως κανείς από το περιβάλλον της δεν έχει επιβεβαιώσει τον θάνατό της.

Ούτε καν οι εκπρόσωποι της εταιρίας της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .