Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31

Πλήρης κοινωνική αναλγησία αποδεικνύει η κυβέρνηση σε χαμηλοσυνταξιούχους--Οι χαμηλοσυνταξιούχοι των 400 ευρώ δεν έκαναν φέτος γιορτές γιατί ο Μητσοτάκης τους έκοψε και το κοινωνικό Μέρισμα !

 Για τον Μητσοτάκη οι χαμηλοσυνταξιούχοι των 400 ευρώ πρέπει να πεθάνουν ! Τους κόψανε το ΕΚΑΣ, τους κόψανε τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, τους κόψανε το επίδομα καλοκαιριού, και για πρώτη φορά με κυβέρνηση Μητσοτάκη τους κόψανε και το κοινωνικό μέρισμα ! Πως να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι γιορτές; Ούτε  ένα κοτόπουλο δε μπορέσαν να αγοράσουν, πλήρης κυβερνητική αναλγησία . Και τώρα ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να τους κόψει και τα φάρμακα, αφού βλέπει ότι παρόλα αυτά που τους στέρησαν, αυτοί εξακολουθούν ακόμα να ζουν..

. Τα άλλοτε περήφανα γηρατειά του Αντρέα Παπανδρέου, αυτή η μικρή μερίδα χαμηλοσυνταξιούχων αργοπεθαίνει από την αναλγησία της σημερινής κυβέρνησης . Τους έχουν εντάξει σε πρόγραμμα αργού θανάτου εδώ και χρόνια, ειδικά τώρα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη χειροτέρεψαν τα οικονομικά τους, υποφέρουν, υποφέρουν σιωπηλά, με αξιοπρέπεια. Να μας απαντήσει η κυβέρνηση ,οι χαμηλοσυνταξιούχοι με τις συντάξεις πείνας των 400 ευρώ δεν έχουν πληγεί από την πανδημία; Δεν αγοράζουν αντισηπτικά, δεν αγοράζουν μάσκες από την πενιχρή τους σύνταξη;; Που είναι η βοήθεια που παρέχεται σ' αυτούς τους ανθρώπους κ.κ. της Νέας Δημοκρατίας; Ντροπή σας !
Τους έχετε τελείως εγκαταλείψει χωρίς την παραμικρή κυβερνητική ενίσχυση.

«Η αδικία που γίνεται σ' αυτούς τους ανθρώπους με συνειδητή σκληρότητα, θα μείνει στίγμα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Όσο κι αν θέλει να τον αποκαλούν “Κυριάκο”, θα μείνει στην ιστορία ως ένα πλουσιόπαιδο κακομαθημένο, που κυβέρνησε με το πιο σκληρό τρόπο τους Έλληνες,  ως ένας πορφυρογέννητος Κούλης και τίποτα παραπάνω!

Μ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .