Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ! ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΕΙΧΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

magnesia
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έγινε γνωστή πριν λίγα λεπτά ότι γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου έπεσε από τον 7ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο γιατρός νοσηλευόταν στο “Αχιλλοπούλειο” και είχε κάνει άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας, την προηγούμενη μόλις εβδομάδα. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άτυχος γιατρός που φέρεται να πήρε την απόφαση λίγη ώρα νωρίτερα καθώς έφυγε από το δωμάτιό του,

έπεσε από τον έβδομο όροφο στο σημείο όπου τελειώνει το κτίριο των επειγόντων προς το παρκινγκ αυτοκινήτων, από το πίσω μέρος του κτιρίου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Magnesianews.gr της προηγούμενης Παρασκευής, «απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ένας 60χρονος ιδιώτης γιατρός, αλλά ευτυχώς είχε ενημερώσει συγγενή του που βρίσκεται και μετά από έρευνες εντοπίστηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καλά στην υγεία του.

Ο 60χρονος φέρεται να κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών και το απόγευμα έφυγε από το σπίτι που διαμένει στο Βόλο με συγγενικά του πρόσωπα. Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε συγγενή του, είπε ότι βρίσκεται στα Μελισσάτικα και ότι πήρε χάπια για να θέσει τέλος στη ζωή του.

Στις 17.50 φίλος του ενημέρωσε την εθελοντική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, λέγοντας ότι ο άνθρωπος που αναζητείται βρίσκεται στην περιοχή προς Μελισσάτικα. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

Τελικά, ο γιατρός εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε χωματόδρομο πάνω από τα Μελισσάτικα στις 19.20 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή του».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .