
Βίντεο/ Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης
Στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου, προσήλθε στον Άρειο Πάγο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να καταθέσει ως μάρτυρας στην ανάκριση που διενεργείται μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για τον ρόλο του στους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Σαμαράς είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας σκευωρία σε βάρος του μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι για τον πρώην πρωθυπουργό η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί, όπως επίσης και για τα άλλα έξι από τα συνολικά δέκα πολιτικά πρόσωπα για τα οποία η υπόθεση είχε διαβιβαστεί στη Βουλή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .