Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11

Aυτός είναι ο 50άρης που είδε τη Φρόσω να οδηγεί το δανεικό από τον Ρέμο τζιπ του Παντελίδη

Έχει γερή μνήμη

Εμφανίστηκε μετά από 4 χρόνια για να καταθέσει αυτοβούλως

Αίφνης 4 χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη εμφανίστηκε τολμητίας 50άρης ο οποίος ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδι ο Παντελής ήταν πολύ λιώμα και πως είδε τη Φρόσω να κάθεται στο τιμόνι και να οδηγεί το τζιπ. Γιατί δεν το κατέθεσε αυτό 4 χρόνια τώρα είναι μάλλον λεπτομέρειες. Όπως όλα δείχνουν το παιγνίδι σ΄αυτή την υπόθεση κάνουν πλέον οι δικηγόροι.

Έτσι σύμφωνα με το protothema μια κατάθεση που δόθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 2020, από έναν 50χρονο ο οποίος ήταν σερβιτόρος στο σπίτι της Γλυφάδας όπου πέρασε την τελευταία νύχτα ο Παντελής Παντελίδης και φεύγοντας βγήκε τραγικό θάνατο στο Ελληνικό, εξετάζεται από την Εισαγγελία. Η εφημερίδα παρουσιάζει τι αναφέρει η συγκεκριμένη κατάθεση αλλά και την εξέλιξη της πολύκροτής υπόθεσης.

Γράφει ο Ian Ford

Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεση που έδωσε ο 50χρονος σερβιτόρος «Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω» είπε ο 50χρονος ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την απόφαση του να καταθέσει είπε ότι «Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».

Την ίδια ώρα, η πλευρά της νεαρής Φρόσως Κυριάκου αναμένεται μέχρι την Τρίτη το πρωί να καταθέσει στην Εισαγγελία υπόμνημα στο οποίο ουσιαστικά θα αντικρούει την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου και θα δίνει τη δική της εκδοχή για το τι έγινε το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές θα αναμένουν να δουν αν η εισαγγελία θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα τεθεί στο αρχείο.

Παράλληλα, αύριο είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση των αγωγών που έχουν καταθέσει όλες οι πλευρές για χρηματικές αποζημιώσεις ωστόσο λόγω Covid η διαδικασία δεν θα διεξαχθεί.

Η μοιραία νύχτα

Παραδομένος στον ίλιγγο της απόλαυσης με δύο αγγέλους στο πλευρό του ταξίδεψε για τον Παράδεισο ο Παντελής Παντελίδης. Είχε ανάγκη αυτή την χάλαρωση μετά από μια άγρια νύχτα, στην κυριολεξία αξημέρωτη, η οποία δεν ήταν τόσο γούρικη για τον ίδιο. Στο πράσινο τραπέζι της Γλυφάδας είχε χάσει αρκετές χιλιάδες ευρώ και μέσα του ένιωθε την ανάγκη να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του….
 
pantelidis_3

Εξάλλου είχε όλη την ζωή μπροστά του-τον περίμενε μια συναρπαστική καριέρα και πολλά, πολλά, πολλά λεφτά. Τόσα πολλά που δεν μπορούσε να τα χωρέσει ο νους του. Τόσα πολλά που ούτε ο πολύ στενός του φίλος, το αδέλφι του, ο Αντώνης Ρέμος, δεν είχε βγάλει στην καριέρα του. Με τον Αντώνη τους ένωναν τόσα πολλά… Τώρα όμως ο Παντελής είχε ανάγκη να απολαύσει την στιγμή, να ανακουφισθεί από μια άγρια νύχτα με πολύ ουίσκι, σαμπάνιες, φαγητό, χορό, πόκερ…Μια ξέφρενη νύχτα που αντιστοιχούσε σε χρόνια στις ζωές κάποιων κοινών θνητών…Οχι, το ξημέρωμα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016, το θηριώδες τζιπ του Παντελή Παντελίδη, αυτή η αυτοκινούμενη σουίτα, δεν έτρεχε…
121046-271087
Εάν συνέβαινε αυτό το μεταλικό κτήνος θα περνούσε στην άλλη πλευρά της λεωφόρου Βουλιαγμένης σαν αεροπλάνο που συντρίβεται στην προσγείωση. Ο Παντελής με δύο κούκλες συνοδηγούς στην χαλάρωση (μετά από μια ιλιγγιώδη νύχτα), την εκρηκτική Φρόσω και την όμορφη Μίνα δεν είχε λόγους να βιάζεται…Αλλωστε χρειάστηκε να ξημερώσει για να μείνουν μόνοι τους, οι τρεις τους, μετά από μια νύχτα ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Ο Παντελής πατούσε ελαφρά το πεντάλ του γκαζιού ίσα που το χαϊδευε…Τα κορίτσια έδειχναν να απολαμβάνουν την διαδρομή, η ατμόσφαιρα μέσα στο τζιπ του Παντελή με τους δύο αγγέλους συνοδηγούς στην ευτυχία της στιγμής είχε κάτι από πάρτυ που θα ζήλευε και ο Χιου Χέφνερ. Ξημερώματα στην Γλυφάδα με δύο εκρηκτικές καλλονές…
screenhunter_2317_mar._11_12.51_0
Και πάνω στην στιγμή της έκρηξης ευτυχίας είναι πολύ πιθανό ο Παντελής να πάτησε κάπως άτσαλα το πεντάλ του γκαζιού. Ακολούθησαν δευτερόλεπτα εκτός ελέγχου. Στιγμές πανικού και αδρεναλίνης…Ο Παντελής “αποχαιρέτησε” τα κορίτσια και ταξίδεψε για τον Παράδεισο… Η Μίνα λιγότερο εκτεθειμμένη στην καρδιά του θηρίου δίνει μάχη για την ζωή της…Η Φρόσω πιο καλά προστατευμένη, είχε προλάβει να κουλουριαστεί σε τέτοιο σημείο του εσωτερικού του SUV που λειτούργησε σαν ασπίδα για το κορμί της…Πετάχθηκε πρώτη έξω λένε κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες…Σημασία έχει ότι η μία από τους επίγειους αγγέλους που συνόδευαν τον Παντελή γλίτωσε την ζωή της…Η Μίνα δίνει τη μάχη της και ευχόμαστε ολόψυχα να τα καταφέρει. Στο κάτω-κάτω εκεί πάνω, στον Παράδεισο, υπάρχουν πολλά κορίτσια-άγγελοι που τραγουδάνε αυτή την στιγμή στο πλευρό του Παντελή…

Ξημερώματα Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016, για την ακρίβεια περασμένες 4.

Η Μυρσίνη Αρναούτη, το κορίτσι που λίγο αργότερα θα κάθονταν στο πίσω κάθισμα του θηριώδους SUV της Μercedes με τον Παντελή στη θέση του οδηγού, ανεβάζει τη γνωστή φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram.

Ενα στιγμιότυπο από το παιχνίδι πόκερ που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Μια μεγάλη παρέα φίλων βρίσκεται στο σπίτι της Γλυφάδας.

Εκτός από τον τραγουδιστή τουλάχιστο 5 άνδρες συμμετέχουν στο παιγνίδι. Είχαν μαζευτεί για να γιορτάσουν με τον τρόπο τους την μεγάλη πρεμιέρα του φίλου τους. Κι αυτή την φορά ήταν αποφασισμένοι να τον πνίξουν στα πανέρια με τα γαρύφαλλα, όπως εκείνο το βράδι στην «Πύλη Αξιού» στην Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζονταν μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Εκείνες οι φωτογραφίες προκάλεσαν διάφορα σχόλια στα ΜΜΕ-πολλά από τα οποία πικρόχολα.

Ο τίτλος “τον έθαψαν κάτω από τα πανέρια με τα γαρύφαλλα” που έπαιξε πολύ στα ΜΜΕ εκείνες τις μέρες, σήμερα θα μπορούσε να μοιάζει σαν black χιούμορ ή κάτι σαν παιγνίδι της μοίρας.

Για το τελευταίο πόκερ του Παντελή, οι πληροφορίες θέλουν το παιχνίδι να είναι χαλαρό ανάμεσα σε φίλους (τα γούρια για να πάει καλά η πρεμιέρα θα λέγαμε), ενώ υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε φιλικό και πως κρατιούνταν ποσοστά. Στο τραπέζι υπήρχε ουίσκι και σαμπάνια.

Το αν είχε πιει ο Παντελής θα το δείξουν οι εξετάσεις. Το αν χάθηκαν χρήματα (κάποιοι κάνουν λόγο για 25.000 ευρώ), ποιοί τα έχασαν, ποιοι κέρδισαν και ποιοι “κάλυψαν” το ποσό, αυτό το γνωρίζουν οι φίλοι της τελευταίας βραδιάς, όπως επίσης και τα δύο κορίτσια, η Μυρσίνη και η Φρόσω, τις οποίες σημάδεψε για πάντα η απόδραση του ειδώλου στον Παράδεισο.

121046-271087

Tι έκανε δυο λαϊκά παιδιά όπως ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης με τόσα κοινά χαρακτηριστικά να έχουν μια τόσο διαφορετική τύχη στη ζωή; Τι είναι αυτό που έδωσε την δυνατότητα στον Λάκη Λαζόπουλο, τον Γιώργο Λιάγκα, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πολλά άλλα “παιδιά του λαού” να απολαύσουν μια ζωή απρόσμενα χαρισάμενη, με ζηλευτό lifestyle, ενώ ο Παντελής μας παρακολουθεί πλέον από ψηλά, κάπου ανάμεσα στα σύννεφα.

Τι ήταν αυτό που έκανε “λάθος” ο αυτοδημιούργητος Παντελής από την γειτονιά της Νέας Ιωνίας; Kατά τη γνώμη μας ήταν θέμα “διείσδυσης” στο εγχώριο lifestyle και την λεγόμενη “καλή κοινωνία” η οποία θα του επέτρεπε να αποκτήσει τις κατάλληλες άκρες και να συνεχίσει την πορεία προς τη δόξα.

Ο Παντελής, ένα παιδί χωρίς “δεύτερες” σκέψεις-πόσο μάλλον “τρίτες”-μπήκε σαν ταύρος στο υαλοπωλείο της κοινωνίας του εγχώριου lifestyle. Iσως να είχε την ατυχία του ότι δεν βρέθηκε κάποιος να του ψιθυρίσει ορισμένους κανόνες επιβίωσης. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το πως οδηγούμε το αυτόματο θηρίο της Mercedes. H ιλιγγιώδης άνοδος μέσω του YouTube έβγαλε μεν τις δισκογραφικές εταιρίες έξω από την ζωή του, από την άλλη του στέρησε το πάρε-δώσε με ανθρώπους, κάποιος από τους οποίους θα μπορούσε να του πει

Παντελή, μην εμφανίζεσαι διαρκώς με κορίτσια στις δημόσιες εμφανίσεις σου. Κράτησέ τα για το κρεβάτι σου. Κι αυτό γιατί αποκλείεις ένα μεγάλο κομμάτι θαυμαστών, αν με εννοείς…

Ο Παντελής σαν άλλος Μάικ Τάισον δεν έδινε σημασία στις λεπτές αποχρώσεις της showbiz. Αδιαφόρησε για τα αγορίτσια που περίμεναν ένα νεύμα του για να τον αισθανθούν πιο κοντά, πιο οικείο.

Ο Παντελής θέλησε να μπει με χίλια στο νέο κόσμο χωρίς να παρατηρεί τις “αποχρώσεις” γύρω του.

Είναι οι αποχρώσεις εκείνες που επέτρεψαν στα υπόλοιπα λαικά παιδιά να απολαύσουν μια ζωή αναντίστοιχη με το ταλέντο τους, κομμένη και ραμμένη όμως στους κανόνες του εγχώριου ασανσέρ κοινωνικής ανόδου της showbiz, αν με εννοείς.

Ο Παντελής είχε όλα τα προσόντα να γίνει ένας θρύλος στην κατηγορία “παιδιά του λαού” που έγιναν αστέρες. Ολα εκτός από ένα: να μπορεί να κόβει ταχύτητα και να τρυγίζει τα προσφερόμενα άνθη. Ηταν πάντα γκαζωμένος, σίφουνας. Και πολύ νέος για να παραδειγματιστεί από ζωές άλλων αστέρων του είδους: Αρσιβαρίστες, τηλεαστέρες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, ομότεχνοί του καλλιτέχνες, λαϊκά παιδιά όπως ο Απόστολος Γκλέτσος, είχαν τα αντανακλαστικά να αφουγκραστούν τις ανάγκες ενός “κοινού” που αγνοούσε ο Παντελής γιατί του ήταν αδιάφορο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Πέτρος Κωστόπουλος, πολύ σωστά ανέδειξαν το σημείο Γάμα που ο Παντελής αγνόησε:

-To ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές…

απεκάλυψε ο δήμαρχος Στυλίδος, ο οποίος με μαεστρία διείσδυσε στην αθηναική κοινωνία.

Ηταν θέμα διείσδυσης λοιπόν. Θέμα λεπτών “αποχρώσεων” που ο εκρηκτικός Παντελίδης δεν συνυπολόγισε στην ξέφρενη και σύντομη ζωή του.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/aytos-einai-o-50aris-poy-eide-ti-froso-na-odigei-to-daneiko-apo-ton-remo-tzip-toy-pantelidi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .